ACER
Acer NX.A83EU.011 Aspire 5 notebook
  • Cikkszám: 274703
ACER

Acer NX.A83EU.011 Aspire 5 notebook

  • Cikkszám: 274703

229 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
AMD® Ryzen 5 5500U processzor (up to 4.0GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
FreeDOS
Memória mérete RAM
16 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
512 GB
Kijelző mérete
15,6 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Extra funkció
Billentyűzet világítás

A rendkívül sokoldalú Acer Aspire 5 laptopban a legújabb Ryzen 5 processzorok biztosítják a párhuzamos feladatvégzéshez szükséges teljesítményt, az AMD Radeon grafikus kártya pedig a gyors fotó- és videószerkesztést teszi lehetővé. Tapasztalja meg speciális megoldásainkat, amelyek két ventilátor, többféle hűtési mód és kettős réz hűtőcsövek segítségével maximalizálják a hűtési teljesítményt.

A legjobb látvány

Alkosson az opcionális érintőképernyővel felszerelt FHD kijelzőn. 81,18%-os kijelző-káva aránnyal és Acer vizuális technológiákkal a dinamikus színoptimalizálás és a kényelmes megtekintés érdekében.

Az intelligens megoldások

Az Acer TNR megoldással gyenge fényviszonyok között is csökkenthető a képzaj. Az Acer PurifiedVoice™ aktívan elnyomja a háttérzajt a felhasználók számára, és kompatibilis a külső fejhallgatókkal és mikrofonokkal.

Csatlakoztathatóság

A csatlakoztathatóság következő generációja: a nagy sebességű fájlmegosztáshoz és az egyenletes 4K-s streameléshez tökéletes Wi-Fi 6E, valamint Bluetooth® 5.2. A Thunderbolt™ 4 porttal pedig két 4K-s kijelzőt csatlakoztathat a párhuzamos feladatvégzéshez.

A dizájn

Az Aspire 5 fémburkolattal, valamint ergonomikus funkciókkal ellátott, megemelt csuklópánttal van felszerelve. Többféle színben kapható, így kiválaszthatja az Ön stílusához legjobban illő színt, és opcionális háttérvilágítással ellátott billentyűzettel rendelkezik, így bárhol és bármikor dolgozhat.

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés