Asus
Asus VivoBook S15 S513EA-L12380W OLED laptop, fekete + Windows 11
  • Cikkszám: 266453
Asus

Asus VivoBook S15 S513EA-L12380W OLED laptop, fekete + Windows 11

  • Cikkszám: 266453

263 990 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i5-1135G7 processzor (up to 4.20 GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
Windows 11
Memória mérete RAM
16 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
512 GB
Videókártya
Intel® Iris® Xe Graphics
Kijelző mérete
15,6 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Súly
1,8 kg
Intel® Core™ i5-1135G7 processzor (up to 4.20 GHz)
Processzor
Windows 11
Operációs rendszer (Notebook)
16 GB
Memória mérete RAM
SSD
Háttértár
512 GB
Háttértár mérete
Intel® Iris® Xe Graphics
Videókártya

Mutasd meg, vállald fel!

ASUS OLED Kijelző

5 ok, amiért érdemes az ASUS OLED laptopokat választanod

100% DCI-P3 kategória első színskála

Élénk színű kijelzők a pontos kreativitásért, a színes munkáért és káprázatos látványélményért.

70%-kal kevesebb káros kékfény

Alacsonyabb káros kékfény kibocsátási szintekkel, az OLED kíméletesebb a szemhez és kedvezően hat az alvásminőségre.

Tisztább képek minden fényerő szinten

DisplayHDR™ 600 Valódi fekete (True Black)

A mélyfeketéknek köszönhetően olyan részleteket is láthatsz a sötét filmjelenetekben, amelyeket eddig még soha.

0,2 ms-os, az eddigi leggyorsabb válaszidő laptopon

Elmosódásmentes akciójelenetek filmekben, játékokban és gördülékeny szöveggörgetés.

Asus1

Szín

Tökéletes, professzionális színek

Mozi-szintű, 100% DCI-P3 színskálával az ASUS OLED laptopok kivételesen részletes és realisztikus látványt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a képernyőn visszaadott színek gazdagabbak és élénkebbek: ideális intenzív színeket használó projektekhez, de bármilyen vizuális tartalmat magasabb szintre emelnek.

Az ASUS OLED laptopok alacsony és magas fényerő szinteken is megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát, míg egy átlagos LCD laptopon alacsony fényerő esetén a színskála drasztikusan csökken. A 16 G-s szürke szintű fényerőnél az LCD laptopok csupán 11%-os DCI-P3 színskálát tudnak felmutatni, míg az ASUS OLED laptopok megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát.

Asus2

Eye Care

70%-kal alacsonyabb kékfény-kibocsátás a szem védelméért

A kékfényről tudjuk, hogy látási kellemetlenségeket okoz és rontja az alvás minőségét. Ugyanakkor, az OLED kijelzők speciális organikus fénykibocsátó anyagainak köszönhetően az ASUS OLED laptopok 70%-kal kevesebb káros kékfényt bocsátanak ki1, illetve TÜV Rheinland és SGS tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ami ennél is fontosabb, hogy a spektrumváltás azt jelenti, hogy nem kell megalkudni a színhelyesség tekintetében, nem úgy, mint a hagyományos kékfény szűrők esetében.

Szemkímélés, ami gyermekkorban kiemelten fontos

Mivel a gyermekek szeme még fejlődésben van, a lencse és a szaruhártya áttetszőbb, így a káros kékfény könnyebben behatol a szembe, ami esetleg öregítheti a retinát.

Kevesebb kékfény, jobb szemvédelem

Kutatások2 igazolták, hogy egy ötéves gyermek esetében a beérkező kékfény kb. 60%-a halad át a retinán, ami egy 60 éves felnőtt esetében csupán 20%. Az ASUS OLED kijelzők esetében a jelentősen alacsonyabb kékfény-szintek kíméletesebbek a gyermekek számára.

Érzékelt fényerő

Az OLED az LCD-vel összehasonlítva 1.6-szor több színt jelenít meg

A hagyományos LCD kijelzőkön a fényerő csökkenésével általában drasztikusan csökken a részletesség és a színek minősége. Az ASUS OLED laptopok azonban alacsony fényerő beállítás mellett is részletgazdag képet tudnak megjeleníteni, a nagyfokú kontrasztnak és annak köszönhetően, hogy alacsony fényerő mellett is megőrzik a széles színskálát. A 3D-s színtartományt kihasználva — amelyben a hagyományos 2D-s színskálához a fényerősség is hozzáadódik —, az ASUS OLED kijelzők 60%-kal nagyobb színmennyiséggel rendelkeznek, így minden fényerő-beállítás mellett gazdagabb színvilágot jelenítenek meg.

Az OLED magasabb fokú érzékelt fényerősséggel rendelkezik

Az ASUS OLED laptopok bármilyen fényerő beállítás mellett megfelelően tudják visszaadni a színeket, így szabadon igazíthatod a kijelző fényerejét a munkavégzési környezetedhez, miközben élénk színeket élvezhetsz. Például, egy nappaliban (amely általában 100 luxszal megvilágított), egy OLED kijelző esetén csupán 177 nit-es fényerőre van szükség, hogy ugyanazt a tiszta képet érd el, mint egy LCD kijelzőn 400 nit-es fényerő mellett. Egy OLED kijelző alacsonyabb fényereje kevesebb káros kékfényt bocsát ki.

Asus3

Kontraszt

Valódi fekete: Lásd a láthatatlant

Az ASUS OLED laptopok tökéletesen adják vissza a fekete színeket. Egy OLED pixel három alpixelből áll, melyek mindegyike saját fényt generál: a Full HD (1920x1080) kijelző 2,073,600 pixelből áll, ami azt jelenti, hogy 6,220,800 saját fényű alpixellel rendelkezik. Ezzel szemben a Full HD LCD kijelző csupán néhány tucat LED-es háttérvilágítást tud. A fekete szín OLED kijelzőn való megjelenítése esetén a pixel egyszerűen kikapcsol, hogy a lehető legsötétebb feketét hozza létre. Ez rendkívül tiszta és éles képeket tesz lehetővé, még a legsötétebb jelenetekben is. Meg fogsz lepődni, mennyi új részletet fogsz felfedezni kedvenc filmjeidben!

Válaszidő

A laptopon elérhető leggyorsabb válaszidő a gördülékeny akcióért

Az ASUS OLED kijelzők 0,2 milliszekundumos válaszidővel rendelkeznek — laptopon a leggyorsabb, és 50-szer3 gyorsabb az átlagos LCD laptop kijelzőnél. A legtöbb LCD laptop kijelző válaszideje 10 és 25 milliszekundum közé tehető. Ez gördülékenyebb gyorsütemű akció jeleneteket, alacsony késleltetésű játékmenetet és finom részleteket, azaz elmosódásmentes szöveg görgetést tesz lehetővé.

Asus4

Formaterv

Figyelemfelkeltő részlet!

A téma a fedél felnyitásakor is folytatódik, ahol színesen kiemelt Enter billentyű vonzza magára a tekintetet.

Asus5

ASUS Intelligent Performance Technológia (AIPT)

Akár 40%-kal nagyobb teljesítmény!

Az ASUS Intelligent Performance Technológia (AIPT) egy ultra hatékony termális kialakítás és energiatakarékos megoldás. ASUS-exkluzív algoritmusokat használ 5-9 okos érzékelővel, aerodinamikus IceBlade ventilátor kialakítással és 65 wattos tápegységgel kombinálva, hogy intelligensen növelje a CPU fokozott stabilitással kiegészült teljesítményét, miközben egész napos akkumulátoros üzemidőt és egy csendes, hűvös laptopot is kínál. Az ASUS Intelligent Performance Technológiával laptopod olyan sok ideig tud nagy teljesítményen működni, ameddig csak szeretnéd.

Használd ki a lehetőségeket

Az ASUS Intelligent Performance technológiájával Teljesítmény módban a 11. generációs Intel® processzorral felszerelt ASUS laptop olyan teljesítmény-élményt nyújt neked, mely a hagyományos teljesítményt 40%-kal meghaladja. Még az alapértelmezett Kiegyensúlyozott módban is a teljesítmény akár 30%-kal jobb lehet!

Lásd a hihetetlen teljesítménybeli javulást!

Ennyire tudja felpörgetni a Teljesítmény mód az általában használt alkalmazások teljesítményét — így gyorsabban be tudod fejezni a munkát!

Hogyan érjük el a 40%-os teljesítmény növekedést

Az ASUS Intelligent Performance Technology Csendes, Kiegyensúlyozott és Teljesítmény módokkal rendelkezik. A Fn + F gyorsbillentyű kombináció megnyomásával könnyedén válthatsz a módok között. A MyASUS szoftver segítségével is válthatsz, csak válaszd ki a Hardver beállításokat majd az ASUS Intelligent Performance technológia módokat.

Aerodinamikus IceBlades lapátok a gyorsabb hűtés érdekében

Az új VivoBook sorozat minden modellje különleges hőeloszlatást nyújt a továbbfejlesztett 8 mm-es hűtőcsövekkel és az új IceBlades ventilátorral, mely hatékonyan gyorsítja fel a hőeloszlást. A 87 lapátos IceBlades ventilátor és lapátjai folyadékkristály polimerből készültek, melynek köszönhetően könnyebbek és vékonyabbak a hagyományos ventilátoroknál. Mindegyik IceBlades ventilátor 3D-ben íves, aerodinamikus kialakítással rendelkezik a jobb áramlás és alacsonyabb zajszint érdekében. Emellett az IceBlades ventilátor folyadékdinamikus csapágyakat is használ, mely a hagyományos ventilátorokhoz képest jobb rezgéscsillapítást és alacsonyabb zajszintet tud elérni.

NanoEdge kijelző

NanoEdge, a még jobb látványért

A vékony kávájú NanoEdge kijelző kiterjedt és magával ragadó látványélményt nyújt, hiszen nagyobb képernyőt kínál egy kisebb keretben. A Full HD kijelző széles betekintési szöget és kivételes színhűséget kínál az igazán élénk látvány érdekében.

Könnyű

Mindenhova elkísér

A VivoBook 15 OLED biztosítja a hatékonyságot és a szórakozást számodra, bármerre is járj. Mindössze 1,7 kg-os tömege és rendkívül keskeny profilja révén a VivoBook 15 OLED könnyedén becsusszan a hátizsákodba, így gond nélkül magaddal viheted.

Ujjlenyomat

Bejelentkezés egyetlen érintéssel

Az ASUS VivoBook 15 OLED soha nem volt könnyebb és biztonságosabb. A touchpad-be épített ujjlenyomat érzékelővel és a Windows Hello-val, nem kell begépelni a jelszavadat minden alkalommal amikor bejelentkezel. Csak egyetlen érintésre van szükség!

Billentyűzet

Pontosan a te típusod

A VivoBook 15 OLED teljes méretű háttérvilágított billentyűzete tökéletes, ha gyengén megvilágított környezetben dolgozol. Az erős, egy darabból készült szerkezet és az 1,4 mm-es billentyűút kényelmes gépelési élményt biztosít.

Csatlakozások

A lehetőségek csatlakoztatása

A VivoBook 15 OLED megfordítható, 1. generációs, USB 3.2 Type-C® porttal rendelkezik, amelynek szimmetrikus kialakítása egyszerűvé teszi az eszközök csatlakoztatását.‏ 1. generációs USB 3.2 és USB 2.0 portokat, HDMI kimenetet és egy microSD kártyaolvasót is biztosít — így egyszerűen csatlakoztathatod a szükséges kiegészítő eszközöket, kijelzőt és projektort!

Link to MyASUS funkció

Könnyítsd meg a saját dolgod

A Link to MyASUS funkció egy hasznos eszköz, amely a MyASUS alkalmazás része. Zökkenőmentesen köti össze az ASUS PC-det a mobil eszközeiddel, így növeli hatékonyságodat és könnyebb többfeladatos munkavégzést tesz lehetővé. Fedezd fel, hogyan teszi az életed sokkal egyszerűbbé a Link to MyASUS funkció!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés