Asus
Asus Zenbook 14X OLED UM5401QA-L7208W Notebook + Windows 11
  • Cikkszám: 274714
Asus

Asus Zenbook 14X OLED UM5401QA-L7208W Notebook + Windows 11

  • Cikkszám: 274714

329 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
AMD Ryzen™ 5 5600H processzor (up to 4.2 GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
Windows 11
Memória mérete RAM
16 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
512 GB
Videókártya
AMD Radeon™ Graphics
Kijelző mérete
14 inch
Kijelző felbontása
2880x1800
Extra funkció
Billentyűzet világítás, Oled kijelző, Ujjlenyomatolvasó
Akkumulátor cellaszám
3 cellás
Súly
1,4 kg
AMD Ryzen™ 5 5600H processzor (up to 4.2 GHz)
Processzor
Windows 11
Operációs rendszer (Notebook)
16 GB
Memória mérete RAM
SSD
Háttértár
512 GB
Háttértár mérete
AMD Radeon™ Graphics
Videókártya

A precíziós tervezésű 180° ErgoLift zsanérnak köszönhetően a tartalommegosztás egyszerű, az innovatív ASUS NumberPad 2.0-t pedig úgy terveztük, hogy hatékonyabbá tegye az útközbeni munkát. A Zenbook 14X OLED egy kis ragyogást visz mobil életstílusodba.

70%-kal alacsonyabb kékfény kibocsátás a szem védelméért

A kékfényről tudjuk, hogy látási kellemetlenségeket okoz és rontja az alvás minőségét. Ugyanakkor, az OLED kijelzők speciális organikus fénykibocsátó anyagainak köszönhetően az ASUS OLED laptopok 70%-kal kevesebb káros kékfényt bocsátanak ki3, illetve TÜV Rheinland és SGS tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ami ennél is fontosabb, hogy a spektrumváltás azt jelenti, hogy nem kell megalkudni a színhelyesség tekintetében, nem úgy, mint a hagyományos kékfény szűrők esetében.

Szemkímélés, ami gyermekkorban kiemelten fontos

Mivel a gyermekek szeme még fejlődésben van, a lencse és a szaruhártya áttetszőbb, így a káros kékfény könnyebben behatol a szembe, ami esetleg öregítheti a retinát. A Kutatások azt mutatták ki, hogy egy öt éves gyermek esetében a beérkező kékfény kb. 60%-a halad át a retinán, ami egy 60 éves felnőtt esetében csupán 20%. Az ASUS OLED kijelzők esetében a jelentősen alacsonyabb kékfény szintek kíméletesebbek a gyermekek számára.

Az OLED magasabb fokú érzékelt fényerősséggel rendelkezik

A hagyományos LCD kijelzőkön a fényerő csökkenésével általában drasztikusan csökken a részletesség és a színek minősége. Az ASUS OLED laptopok azonban alacsony fényerő beállítás mellett is részletgazdag képet tudnak megjeleníteni, a nagyfokú kontrasztnak és annak köszönhetően, hogy alacsony fényerő mellett is meg tudják őrizni a széles színskálát. Az ASUS OLED laptopok bármilyen fényerő beállítás mellett megfelelően tudják visszaadni a színeket, így szabadon igazíthatod a kijelző fényerejét a munkavégzési környezetedhez, miközben élénk színeket élvezhetsz. Például, egy nappaliban (amely általában 100 luxszal van megvilágítva), egy OLED kijelző esetén csupán 177 nit-es fényerőre van szükség, hogy ugyanazt a tiszta képet érd el, mint egy LCD képernyőn 400 nit-es fényerő mellett. Egy OLED kijelző alacsonyabb fényereje kevesebb káros kékfényt bocsát ki.

Átgondolt dizájn

Néhány jól átgondolt dizájnfunkcióval még jobbá tettük a Zenbook 14X OLED kínálta felhasználói élményt. A 180°-ban kihajtható ErgoLift zsanér megkönnyíti az együttműködést, az egyszerű adatbevitel érdekében ott az ASUS NumberPad 2.0, mely nagyméretű LED-es megvilágítású numerikus billentyűzetet integrál az érintőpadba. A belépés biztonságosságáról az ujjlenyomatos bejelentkezés gondoskodik, egy praktikus érzékelővel a bekapcsoló gombon.

Kényelmes csatlakozás

A Zenbook 14X OLED-et minden olyan I/O porttal elláttuk, amelyekre készülékeid és perifériás eszközeid egyszerű csatlakoztatásához szükséged lehet. A megfordítható 2. generációs USB-C® 3.2 portok akár 10Gbps adatátvitelt is támogatnak, valamint egy HDMI port és egy 2. generációs, A típusú USB 3.2 port is rendelkezésre áll a microSD kártyaolvasó mellett. A kényelmes audio kombo jack gondoskodik a kommunikációról és az audio I/O portokról.

Továbbfejlesztett AI zajszűrési audio technológia

A távmunka és videó konferenciák számának növekedése kapcsán bevezettük az ASUS zajszűrési technológiát, hogy a legjobb élményt tudjuk biztosítani. Az ASUS AI zajszűrő audio gépi tanulást alkalmaz az emberi beszédet zavaró, nem kívánt zajok elkülönítéséhez. A MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A ClearVoice hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak.

Erőteljes, magával ragadó hang

Az egyedülálló audio minőségért a Zenbook 14X OLED a Harman Kardon szakértő hangmérnökei által tanúsított sztereó hangrendszert használ. Erőteljes, magával ragadó hangot nyújt, amely kristálytiszta, így rendkívül magával ragadó szórakozásban és kommunikációban lehet részed.

Időtálló

A ZenBook 14X OLED a tesztek alapján megfelel a kiemelkedően magas követelményeket támasztó MIL-STD-810H amerikai katonai szabványnak, ami a megbízhatóságot és a tartósságot illeti. A kíméletlen teszteket a túlélés biztosítására tervezték zord környezetben, és volt köztük ejtésvizsgálat bekapcsolt állapotban, rezgésvizsgálat, valamint szélsőséges páratartalom, magasság és hőmérséklet melletti működésre vonatkozó teszt is. A Zenbook 14X OLED emellett sikerrel teljesítette az ASUS saját, az iparági szabványokat messze meghaladó laptop-stressz tesztjeit is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés