Sorsoltunk! Az Electrolux termékek szerencsés nyertesei: Majoros Tünde (2235) és Milos Boglárka (1129). Ezúton is gratulálunk nekik!
Nem Te nyertél? Ne csüggedj! Hamarosan újabb nyereményjátékkal várunk! 😉

A játékban való részvételhez
töltsd ki az alábbi űrlapot!

Hozzájárulok, hogy a megadott email címemre a Vöröskő Kft (Euronics Műszaki Áruházlánc) reklám üzeneteket küldjön, a kiküldésre kerülő üzenetekben mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás) nyomon kövessék és azok alapján személyreszabott ajánlatokat küldjenek.

Ismerd meg a nyereményt

Grab & Go töltő

Egyszerűen csúsztasd a készüléket a töltőállomásra. Amint feltöltődött, egyszerűen letolhatja a porszívót a markolatánál fogva,
és már szaladhat is végig vele a lakásban.

Egyenletes, stabil teljesítmény*

A ciklon rendszer a beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani. Ennek köszönhetően a porszívó hatékonyan takarít függetlenül attól, mennyire van tele a portartály.


*Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve.

Maximális teljesítmény* – minimális zaj**

A kéziporszívó egységet úgy terveztük meg,
hogy a lehető legcsendesebb legyen használat közben. A levegő beszívása és kifújása során is alacsony marad a zajszintje, s közben egyáltalán nem veszít a teljesítményéből. A hagyományos kézi porszívókhoz képest fele annyira hangos mindössze 73 dB(A) zajszintjével.

*Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve.

**A kéziporszívó egység zajszintje a felére csökkent. 3 db(A) -el alacsonyabb a zajszintje, mint a hagyományos kézi porszívóké, például az Erogorapido porszívóé (az ISO 3743 szabvány alapján mérve).

Kivételesen hosszú üzemidő

Kiváló porfelszedő képessége és hosszú üzemideje is hozzájárul a kényelmes és alapos takarításhoz. Válasszon a 3 teljesítményfokozat közül, és porszívózzon akár 54 percig.

Ha pedig valamiért félbe kell hagynia a takarítást, a memória funkció megjegyzi az utolsó beállításokat, így Ön ott folytathatja a porszívózást, ahol abbahagyta.

Öntisztító Brush Roll
Clean technológia

A Brush Roll Clean kefetisztító technológia egyetlen gombnyomásra, automatikusan megtisztítja a porszívó forgókeféjét a hajszálaktól. A pedál érintésével a tisztítás automatikusan elindul – még kikapcsolt állapotban is!

5 lépcsős légszűrő
technológia***

A zárt szűrőrendszer (modelltől függően) kiszűri és bezárja a legkisebb porszemcsék (0,3 μm - 10 μm) 99,9 százalékát a beszívott levegőből.

1. A ciklon technológia felgyorsítja a levegő keringtetését, így hatékonyan választja szét a port a levegőtől. Kevésbé tömődik el a szűrő. 2. Tartós fémszűrő. 3. Mosható habszivacs szűrő. 4. Mosható fő szűrő. 5. Mosható kimeneti habszűrő.

***Az EN 60312-1:2017 rendelet alapján tesztelve.


TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

A játék időtartama: 2019.11.29-2019.12.29-ig. A nyertest 2019.12.30-án, 12:00-kor sorsoljuk ki, és tesszük közzé facebook oldalunkon, illetve ezen az oldalon.
A játék regisztrációhoz kötött, a nyeremény pénzre, vagy más tárgyra nem váltható be.


Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen