BLAUPUNKT
Blaupunkt FM 03i T Mobiltelefon, szürke + Yettel csomag
  • Cikkszám: 268087
BLAUPUNKT

Blaupunkt FM 03i T Mobiltelefon, szürke + Yettel csomag

  • Cikkszám: 268087

3 499 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző méret
2,4 inch
Kijelző felbontása
240x320
Főkamera felbontása
0,3 megapixel
Akkumulátor
800 mAh

A Blaupunkt FM 03i T Dual SIM kártyafüggetlen mobiltelefon, szürke 2,4-hüvelykes készüléket azoknak ajánljuk, akik telefonjukkal nem akarnak mást, mint telefonálni. Bár a mobil csupán alapfunkciókkal rendelkezik, előnye, hogy könnyen elfér a kézben, zsebben, nagyon kényelmes és egyszerűen használható.

A telefon képernyőjén megelevenedik a világ. Az aprócska készülék igazán könnyed használatot biztosít, kijelzőjén minden kép, videó vagy játék élvezhető minőségben jelenik meg.

A 2,4"-os kijelzővel rendelkező telefon olyan előnyökkel szolgál, mint a könnyed hordozhatóság, és egyszerű kezelhetőség. Bár a képernyő kisebb az átlagnál, így is hibátlan minőségben vonultatja fel tartalmait.

A mobiltelefon színes, fényes TFT kijelzőjén minden szám és betű, jól látható, nagy méretben jelenik meg, így akár szemüveg nélkül is könnyen olvasható. Különálló nagy gombja pedig, egyszerű és pontos bevitelt garantálnak.

A telefon aktív-mátrixos TFT kijelzője igen magas fény és kontrasztaránnyal rendelkezik, ezáltal szép, élénk képeket eredményez. Fényképezzen a mobiltelefon beépített 0,3 megapixeles kamerájával. Kapja el a legjobb pillanatokat, s később nosztalgiázzon velük bármikor.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés