EVOLVEO
Evolveo EP800 EasyPhone FM Mobil idősek számára
  • Cikkszám: 274128
EVOLVEO

Evolveo EP800 EasyPhone FM Mobil idősek számára

  • Cikkszám: 274128

16 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Memóriaméret RAM
32MB
Kijelző méret
2,3 inch
Kijelző felbontása
240x320
Dual SIM
Igen
Főkamera felbontása
0,3 megapixel
Akkumulátor
1 000 mAh
Szín
Ezüst
Súly
105 g

Az Evolveo EasyPhone FM elegáns kialakítással és nagy gombokkal rendelkezik. Nagy, tökéletesen olvasható 2,3" színes kijelzője van. FM rádióján egyszerűen lehet fogni az adásokat a beépített antennának köszönhetően. Töltőállomásán egyszerűen lehet tölteni, LED fény jelez a töltöttségi állapotról. A telefon hátulján SOS hívás és SMS üzenet küldő gomb is található.

Egyszerű kezelés és nagy gombok

Az EVOLVEO EasyPhone FM egy könnyen kezelhető telefon, nagy gombokkal a billentyűzeten, dedikált gombokkal a kiválasztott funkciókhoz és nagy, áttekinthető kijelzővel. A billentyűzet egyes gombjai egymástól elkülönítettek, így megkönnyítik az SMS üzenetek írását és a telefonszámok megadását. A kedvenc telefonszámok hívására nyolc gyorstárcsázó gomb állítható be. Az erős hangszóró biztosítja, hogy ne maradjon le egyetlen hívásról sem, és a két SIM-kártyának köszönhetően bárhol elérhetővé válik.

Élvezze a beépített FM rádiót

A beépített FM rádió automatikus állomáshangolással és erős hangszóróval kombinálva élvezetesebbé teszi kedvenc rádióállomásainak hallgatását. A rádiójel vételéhez nem szükséges fülhallgatót csatlakoztatni, az antenna közvetlenül a készülékbe van integrálva. Az FM rádió bekapcsolásához a telefon egy külön mechanikus gombbal van felszerelve a készülék oldalán. A rádió a háttérben is hallgatható, így írhat közben SMS-t, képeket tekinthet meg, vagy beírhatja kedvenc eseményeit az integrált naptárba. Hívás kezdeményezéskor vagy bejövő híváskor a rádió automatikusan elnémul, és a hívás befejezésekor újra elindul.

SOS hívás és SMS segélyüzenet

A telefon hátsó részén egy SOS gomb található, melynek megnyomásával a telefon automatikusan tárcsázza az előre meghatározott telefonszámokat és segélykérő üzenetet küld azokra. Öt telefonszámot is kiválaszthat, melyek tárcsázásra kerülnek és SMS üzenetet kapnak.

Gazdag felszereltség

Remekül olvasható színes kijelző, nagy teljesítményű zseblámpa egy dedikált gombbal a telefon oldalán, külön gombok a telefon feloldásához, a hangerő szabályozásához és az FM-rádió bekapcsolásához. Kamera, zenelejátszó, mely képes a microSDHC kártyán tárolt dalok lejátszására, naptár, ébresztőórák, nagyító, számológép, felvevő és egyéb praktikus funkciók az egyszerű használat érdekében.

Töltőállomás

A telefonhoz egy praktikus töltőállomás is jár, melybe elég behelyezni a készüléket, és az automatikusan tölteni kezdi az akkumulátort. Az állvány LED-jelzőfénnyel van ellátva, mely tájékoztatja a töltés állapotáról.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés