GIGASET
Gigaset GL7 Mobiltelefon
  • Cikkszám: 294643
GIGASET

Gigaset GL7 Mobiltelefon

  • Cikkszám: 294643
37 989 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
379 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Memóriaméret RAM
512MB
Háttértár
4 GB
Kijelző méret
2,8 inch
Kijelző felbontása
240x320
Operációs rendszer
KaiOS
Főkamera felbontása
2 megapixel
Akkumulátor
1 400 mAh
Hálózati kapcsolatok
2G, 3G, 4G
Telefonkönyv memória
Igen
512MB
Memóriaméret RAM
4 GB
Háttértár
2,8 inch
Kijelző méret
240x320
Kijelző felbontása
KaiOS
Operációs rendszer
2 megapixel
Főkamera felbontása

A mobilkommunikáció egyszerű

Kicsi, mégis hatalmas: A flip telefonok soha nem mennek ki a divatból, könnyen használhatók és bármely zsebben jól elférnek. A műszaki jellemzők terén is nagy hangsúlyt fektetnek: a Gigaset GL7 a 4G mobilinternet-elérési szabvány használatával tud online lenni, és olyan népszerű alkalmazásokkal érkezik, mint a WhatsApp és a Facebook. Mindez megkönnyíti a kapcsolattartást barátaival és családjával, és a beépített kamerának köszönhetően bármikor megoszthatja fényképeit. A nagy gombok könnyen olvashatók és világítanak, így a telefon használata hihetetlenül egyszerű. A fő kijelző 2,8 hüvelykes, áttekinthető és könnyen olvasható, míg a külső képernyőn a hírek, a hívók száma vagy neve látható, még akkor is, ha a telefon le van zárva. A Gigaset GL7 ezért ideális mobiltelefon azok számára, akik nem egy okostelefon bonyolultságára vágyik, vagy csak a lényeges dolgokra szeretne koncentrálni.

Részletes ismertető

A nagyszerű dolgok kis csomagokban érkeznek: A telefonhívások egyszerűvé teszik!

Miért bonyolítjuk a dolgokat, ha ez olyan egyszerű is lehet? A Gigaset GL7 egy kényelmes és hihetetlenül felhasználóbarát telefon: A külső képernyő figyelmezteti Önt a bejövő hívásokra, még akkor is, ha a telefon le van zárva, és megjeleníti a hívó nevét vagy számát. Egyszerűen nyissa ki a telefont a hívás fogadásához, majd csukja be újra, hogy bontsa. Ilyen egyszerű – és praktikus is, mivel a felhajtható telefon kialakítása kiváló szintű védelmet nyújt a képernyő és a billentyűzet számára. Segít abban is, hogy elkerülje a véletlen hívások kezdeményezését. Zárt állapotban a Gigaset GL7 mindössze 11,7 cm. Kis mérete ellenére nem marad le egyetlen fontos frissítésről sem, mivel a rezgésbeállítás figyelmeztet minden hívásra vagy üzenetre. A csengetés és a hívás hangereje a kívánt szintre állítható. És ha mindkét keze tele van, a kihangosító funkcióval folytathatja a beszélgetést.

Nyissa ki, és menjen: Böngésszen az interneten vagy csevegjen barátaival a nagyszerű alkalmazásoknak köszönhetően

Vannak, akik szívesebben telefonálnak, míg mások e-maileket küldenek vagy csevegnek SMS-en vagy WhatsApp-on keresztül. A Gigaset GL7-el mindezt megteheti: Használhatja hívásokat, böngészhet az interneten, cseveghet barátaival és családjával, fényképezhet, videózhat, megtervezheti utazásait, és naprakészen tarthatja szeretteit. A WhatsApp különösen népszerű közösségi naptárad rendezésére, csevegésre, valamint fényképek és videók megosztására. Ezért van a Gigaset GL7 dedikált WhatsApp gombbal. Annyira kényelmes! A telefon hozzáférést biztosít a népszerű Facebook, YouTube és Google Maps alkalmazásokhoz is. Az alkalmazásboltból rengeteg izgalmas alkalmazás tölthető le, és a böngészőalkalmazás segítségével bármikor elérheti az internetet. A Fast 4G gyors és egyszerű böngészést tesz lehetővé az interneten, míg a felhasználóbarát KaiOS operációs rendszer nagyon egyszerű és rendkívül intuitív. A 2,8"-os színes TFT-kijelző pedig azt jelenti, hogy minden alkalmazását kiemelkedő tisztasággal élvezheti.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés