Nokia
Nokia 6310 DualSim Mobiltelefon, fekete
  • Cikkszám: 260364
Nokia

Nokia 6310 DualSim Mobiltelefon, fekete

  • Cikkszám: 260364

24 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Az új Nokia 6310 átveszi az eredeti ikonikus sziluettjét, és naprakészen látja el néhány nagyszerű újdonsággal, például nagy ívelt képernyővel, jobb olvashatósággal és hozzáférhetőséggel, valamint számos klasszikus funkcióval, amelyeket ismer és szeret: vezeték nélküli FM rádió, lenyűgöző akkumulátor, amellyel hetek telhetnek el töltések között, és ne felejtsük el a klasszikus Snake-t. Mindez kemény héjba van beépítve, így az élet bökkenőit is igénybe veheti. A Nokia 6310 az ismerős telefon a modern világ számára.

Modern klasszikus, újratervezve

Az új Nokia 6310 felvette az eredeti Nokia 6310 ikonikus alakját, és 2021-re újragondolta, számos új funkcióval, többek között nagyobb gombokkal, nagyított menükben, rádióval és sok mással.

Ismerős és könnyen használható

A telefonon hunyorgó napok véget értek - a Nokia 6310 új, nagyított menükkel és nagyobb betűtípus opciókkal érkezik, hogy még jobb olvashatóságot biztosítson.

A kisegítő mód automatikusan konfigurálható egy egyszemélyes nézetre, tovább növelheti a betűméretet, és maximálisra növelheti a hangerőt — mindezt olyan telefonon, amelyet valószínűleg már ismernek és szeretnek.

A mindennapi élethez tervezték

Igazítsa a színt személyiségéhez. A Nokia 6310 különböző árnyalatokban kapható, beleértve a sötétzöldet, a feketét és a sárgát. És kemény polikarbonát héjjal készült, így elég erős ahhoz, hogy átvegye a mindennapi életet.

Lásd a tartalmat világosabban

A Nokia 6310 2,8 hüvelykes, ívelt ablakképernyővel rendelkezik, amely megkönnyíti a böngészést és még tisztábban látja az összes tartalmat.

Minden szórakozás és játék

A Nokia 6310 segít kapcsolatban maradni, és egyben a kikapcsolódást segítő készülék is. Játsszon a klasszikus Snake játékkal, valamint használja a vezeték nélküli FM rádiót, így élvezheti a zenét, értesülhet a hírekről vagy hallgathat sportot — és nincs szükség headsetre.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés