Coccolino
Coccolino Purple Orchid & Blueber öblítő, 6 x 1450 ml
  • Cikkszám: 267524
Coccolino

Coccolino Purple Orchid & Blueber öblítő, 6 x 1450 ml

  • Cikkszám: 267524
9 490 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
94 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 1 091 Ft / l
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Szeretnél táncolni és nevetni?

Vajon mit érzel, amikor beleszippantasz a titokzatos Lila Orchidea és a gyümölcsös frissességet sugárzó Fekete Áfonya misztikus illatába? Egy pillanatnyi tökéletességet! Egy varázslatos kombináció, amely feltölti energiával és kellemesebbé teszi a napját.

A Coccolino hosszan tartó illatot és puhaságot kölcsönöz, segíti a ruhák gyorsabb száradását, segít megóvni a ruhák anyagát mosás és viselés során.

Részletes ismertető

1970-ben született Németországban, mégpedig egy lelkes reklámszakember ötlete nyomán. Coccolino már kora ifjúságában bejárta Európát – többek között felbukkant Franciaországban, Hollandiában és Ausztriában is. Magyarországra 1993-ban érkezett meg, és hamar jó ismerősünkké vált. Az Unilever Celan Future nevű program 2030-ra teljesen kivonja a fosszilis anyagokból készült kemikáliákat az Unilever tisztító- és mosószereiből, mellyel új lehetőségeket teremt a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére. A háztartás-vegyipari üzletág azért hívta életre ezt az úttörő innovációs programot, hogy alapjaiban változtassák meg kedvelt tisztító- és mosószermárkáik előállítási, gyártási és csomagolási módját.

Adagolási javaslat:

Már fél kupaknyi (25ml) öblítő is elegendő, hogy élvezhesd a hosszantartó Coccolino frissességet. 6-7 kg ruha mosásához egy kupaknyi (50ml) mennyiséget javasolunk.

Miért van szükség öblítőre?

A ruhák mosása, illetve viselése során a szövetszálak kibolyhosodnak, ami a ruhákat durva tapintásúvá teszi. Az öblítő használata ezt a folyamatot hivatott megakadályozni. Az öblítővel átitatott szálak gátolják az anyag kibolyhosodását, így biztosítva a ruhák puhaságát.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés