Cellect
Tesla Smart Plug okos konnektor (SPL-1)
 • Cikkszám: 278482
Cellect

Tesla Smart Plug okos konnektor (SPL-1)

 • Cikkszám: 278482
5 290 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
52 Pont
db
 • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér
Egyéb jellemzők
Wi-Fi kapcsolat
Kapcsolható névleges teljesítmény
3 680 W
Kapcsolható névleges áramerősség
16 A
Névleges feszültség
230 V

Egy okosotthon kiépítését tervezed az otthonodban, vagy elég, ha a normál készülékeket okossá alakítod? Akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy Tesla Smart Plug okos konnektort. Ez lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott készülékek egy előre beállított időpontban kapcsoljanak ki. A termék képes a készülékek energiafogyasztását is mérni. A Tesla Smart Plug okos konnektor képes önállóan működni anélkül, hogy központi egységhez kellene csatlakoztatni. Ehhez a konnektorhoz a vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi segítségével lehetséges.

Részletes ismertető

Vezérlés a Tesla Smart intelligens alkalmazáson keresztül

A Tesla Smart Plug okos konnektort kényelmesen vezérelheted a Tesla Smart alkalmazás segítségével, amelyet letölthetsz bármely mobileszközödre. Az okos konnektor így bárhonnan és bármikor könnyedén vezérelhető.

Tesla okos konnektor hangvezérlési lehetőséggel

A Tesla Smart alkalmazást csatlakoztathatod a Google Asszisztens és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekkel is egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy hangutasítások segítségével kommunikálj a Tesla Smart Plug okos konnektorral. A kezelése abszolút kellemes és innovatív.

Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért

A Tesla Smart Plug okos konnektor rendelkezik egy Wi-Fi vevővel, amellyel csatlakoztathatod az otthoni hálózathoz. A Bluetooth-kapcsolat megkönnyíti a párosítást.

Tesla Smart Plug, mint nagyszerű segítő minden otthon számára

A Tesla Smart Plug okos konnektor nagyszerű segítség minden otthonban. Az aljzat ideális a készülékek idő- és kézi vezérlésére vagy az áram és a hosszú távú energiafogyasztás mérésére egyaránt. A Tesla Smart Plug okos konnektor teljes áttekintést nyújt az összes csatlakoztatott készülékedről.

A Tesla Smart Plug mindig naprakész információkat mutat

Egyszerűen csatlakoztasd a Tesla Smart Plug okos konnektort az intelligens alkalmazáson keresztül, amely megmutatja, hogy a konnektor éppen be- vagy ki van-e kapcsolva. Mindig áttekintheted, hogy milyen készülékek vannak bekapcsolva, illetve épp ellenkezőleg, melyek nincsenek bekapcsolva. Biztosan veled is előfordult már néhányszor, hogy nem voltál biztos benne, hogy kikapcsoltál-e egy bizonyos készüléket, de a Tesla Smart Pluggal ez nem fog többé előfordulni.

Csatlakoztasd a Tesla Smart Plugot egy intelligens alkalmazással

A Tesla Smart alkalmazás ingyenesen elérhető. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást iOS vagy Android operációs rendszert futtató okoseszközödre. Így mindent megtehetsz, amit csak szeretnél.

Tesla termékek vezérlése egyetlen alkalmazással

Ha a Tesla bármely más termékével rendelkezel otthon, akkor az összeset mindössze egyetlen alkalmazással vezérelheted. Röviden minden úgy van beállítva, hogy a lehető legkönnyebben vezérelhesd készülékeidet.

A Tesla Smart Plug okos konnektor legfontosabb jellemzői:

 • Ez az okos konnektor a hétköznapi készülékeket is okossá teszi
 • Vezérlés a Tesla Smart alkalmazáson keresztül
 • Hangvezérlési lehetőség a Tesla okos konnektorhoz
 • Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért
 • Ideális a készülékek idő- és kézi vezérléséhez
 • A Tesla Smart Plug naprakész információkat mutat mindig
 • Vezéreld mindössze egyetlen alkalmazással a Tesla termékeket
 • Önállóan dolgozik
 • Kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával
TESLA okos konnektor
TESLA okos konnektor
Az okos konnektor legnagyobb előnye, hogy teljes körű áttekintést nyújt az energiafogyas­ztásáról. Így optimálisan és a lehető leghatékonyabban működhet otthona, és spórolhat az energiaköltségeken.

Termékleírás

TESLA Smart Mobilalkalmazás

A TESLA Smart alkalmazással minden vezérelhető. A konnektor bárhonnan irányítható, így még csak otthon sem kell lennie ahhoz, hogy be- vagy kikapcsolja a készüléket.

Hangalapú asszisztensek

A TESLA Smart alkalmazás összekapcsolható a Google Assistant és az Amazon Alexa okos személyi asszisztensekkel. Ezek lehetővé teszik, hogy a készüléket a hangjával vezérelje, így még kényelmesebbé téve a konnektor használatát.

Csatlakozás

Az okos konnektor Wi-Fi modullal van felszerelve, így könnyen integrálható a vezeték nélküli otthoni hálózatba. Az egyszerű párosítás érdekében a készülék Bluetooth-szal is rendelkezik.

Teljes körű irányítás

Az okos konnektor elsősorban a készülékek időalapú és manuális irányítására, valamint az aktuális és hosszú távú energiafogyasztás mérésére használható. Az okos konnektor segítségével teljes körű képet kaphat az otthonában működő készülékek működéséről.

TESLA okos konnektor

Az okos konnektorral Ön távolról vezérelheti a nem is, vagy különböző programokat állíthat be működésükhöz.

Naprakész információk

Naprakész információkAz okos alkalmazás azonnal megmutatja, hogy a konnektor éppen be- vagy kikapcsolt állapotban van-e. Ezért mindig tudja, hogy mi történik az otthonában lévő egyes készülékkel. Soha többé nem kell aggódnia amiatt, hogy elfelejtette kikapcsolni a vasalót. Egy okos konnektor nemcsak okosabbá, hanem biztonságosabbá is teheti otthonát.

Egy kattintással vezérelhető

A TESLA Smart alkalmazás letölthető iOS vagy Android rendszerű telefonra, vagy tabletre. Az alkalmazás teljes egészében magyar nyelvű, így a megértése problémamentes lesz. A Google Assistanthoz és az Amazon Alexához is csatlakoztatható, hogy még egyszerűbb legyen az okos konnektor használata.

Gyakori kérdések

Támogatói portál

Szerviz

Elromlott a készüléke? Amennyiben biztos abban, hogy a készüléke nem megfelelően működik vegye fel a kapcsolatot Szerviz partnerünk Online felületén és rögzítse a meghibásodást az alábbi linken:
Panaszbejelentő űrlap | TMX Mobile Solution.
A javítás részleteiről szervizünk fogja tájékoztatni.

Műszaki adatok

Üzemi hőmérséklet:
0‒35 °C
Működési páratartalom:
5–65 %
Csatlakozás:
Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Mobilalkalmazás TESLA Smart:
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés