TP-LINK
TP-Link Tapo L900-5 Okos Wi-Fi LED szalag, 5 m
  • Cikkszám: 286232
TP-LINK

TP-Link Tapo L900-5 Okos Wi-Fi LED szalag, 5 m

  • Cikkszám: 286232
6 999 Ft / db
7 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
69 Pont
db
-12% kedvezmény
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 1 400 Ft / m
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Kapcsolódjon hozzá ahogy szeretne - Használja intelligens asszisztensével, hubjával, vagy csatlakozzon közvetlenül a Tapo alkalmazáshoz. Irányítsa a led szalagot, ahogy akarja.

Hangulat - Telepítse a led szalagott, hogy ellazítsa testét és lelkét hangulatteremtő légkörben.

Hangvezérlés - Az Alexa vagy a Google Assistant segítségével egyszerű hangutasításokkal (angol nyelven) vezérelheti a fénycsíkot.

Nincs szükség Hub-ra - Csatlakozzon otthona biztonságos Wi-Fi hálózatához. Nincs szükség hubra vagy extra felszerelésre.

Flexibilis Telepítés - Vágja tetszőleges hosszúságúra, és rögzítse bármilyen felületre a 3M ragasztóval.

Előre beállított kényelem - Megtalálta kedvenc világítását a filmnézéshez? Mentse el beállításként, amelyet egyszerűen kiválaszthat a jövőbeli mozis estékhez.

Időzítés - Hozzon létre időzítéseket a be- és kikapcsoláshoz a beállított fényerővel/színnel.

Távoli mód - Beállíthatja úgy, mintha valaki otthon lenne, hogy elriassza a nem kívánt látogatókat.

Részletes ismertető

A legfényesebb izzók

A LED-ek 20%-kal fényesebbek, mint bármelyik másik LED csík. Úgy tervezték, hogy több mint öt és fél év folyamatos használatot bírjon ki, több mint kétszer olyan hosszú ideig, mint versenytársaink.

Szín minden hangulathoz

Töltse meg háza bármelyik helyiségét több mint 16 millió élénk színnel, meleg fehérrel vagy hűvös napfénnyel, a hangulata szerint választhat.

Miután kitalálta, hogyan szeretné beállítani a világítást, mentse el, ütemezze be, és készen áll az indulásra! Állítsa be az idejét, és élvezze.

Színezze be digitális életét

Automatizálja az egyes csíkokat különböző színekkel, időzítőkkel, fényerővel és melegséggel. Bárhol és bármikor irányíthatja őket a Tapo alkalmazással.

Ugrálás a zenére és a fényekre

Hagyja, hogy zenéje irányítson. Adjon hangot mobileszközén keresztül, és hozza létre a tökéletes parti hangulatot. A fények szinkronban lesznek a frekvenciával és az ütemmel, minifesztivált hozva létre otthonában.

Irányítás hanggal

Az Okos Wi-Fi fénycsík reagál az Ön által preferált okos otthoni platformokra, beleértve a Google Asszisztenst, az Amazon Alexát és az Apple Home-ot. (A Google Assistant és az Amazon Alexa jelen pillanatban magyarul nem érhető el.)

Automatikus irányítás

Hagyja, hogy a fénycsík végigvezesse az éjszakán. Csatlakoztassa a Tapo Sensor-t, és halkan felkapcsol, amikor felkel éjszaka. Rövid idő elteltével magától kikapcsol, anélkül, hogy másokat zavarna.

Kézi irányítás

Használja a vezérlő egységet a fénycsík kezeléséhez. Kapcsolja be vagy ki, állítsa vissza a fénycsíkot, és módosítsa az aktuális színeket.

Családközpontú világítás

A Tapo biztosítja, hogy családja biztonságos életet éljen elektromos termékeinkkel. Rendkívül strapabíró fénycsík a jobb hőelvezetés, nagyobb szívósság és nagyobb hajlíthatóság érdekében, mint bármely más LED fényszalag. Mindegyik LED a következőktől függetlenül működik, és minden körülmények között biztosítja a biztonságos használatot. A lámpáink alacsony feszültségűek, és nem villognak vagy bocsátanak ki kék fényt. Családja kényelmesen élhet biztonságosan fényeinkkel.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés