Fitbit
Fitbit Ace 3 Minions fekete/Sárga okoskarkötő
  • Cikkszám: 251220
Fitbit

Fitbit Ace 3 Minions fekete/Sárga okoskarkötő

  • Cikkszám: 251220
19 989 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
199 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző típusa
PMOLED érintőkijelző
Por-és vízálló
Igen
Szín
Sárga

Ez a 6 év feletti gyermekek számára készült, hosszú akkumulátor-élettartamú tevékenység figyelő karkötő egészséges szokásokat alakít ki a gyerekekben játék közben, és szórakoztatja és motiválja az egész családot.

Szülői felügyelet

A szülők kezelik gyermekük kapcsolatait és adatvédelmi beállításait.

Részletes ismertető

Akár 8 napos akkumulátor üzemidő

Az animált óralapok fejlődnek, ahogy a gyerekek a nap folyamán haladnak

A Fitbit Ace 3 nyomon követi a megtett lépéseket és az aktív perceket a nap folyamán, hogy megmutassa, hogyan járul hozzá minden mozdulat és ugrás egészségesebb, aktívabb életmódhoz.

A Fitbit Ace 3 segítségével megtudhatja, hogy gyermeke eleget alszik-e; ne feledje, hogy a helyes alvási szokások létfontosságúak az egészsége szempontjából

Mivel a Fitbit Ace 3 vízálló, a gyerekek hordhatják a medencében és a strandon, és természetesen a kifröccsenő italok és a kiömlött italok sem jelentenek gondot.

A szülőknek be kell állítaniuk egy családi fiókot a Fitbit alkalmazásban, hogy egy helyen kezelhessék gyermekük Ace 3-át és saját okosórájukat vagy fitneszkövetőjüket, ha van ilyen. A családi fiókban található Szülői nézetben a szülők ellenőrizhetik a gyermek tevékenységét, és jóváhagyhatják baráti kéréseiket.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés