Huawei
Huawei Band 8 Okoskarkötő, Rózsaszín (55020ANQ)
  • Cikkszám: 286426
Huawei

Huawei Band 8 Okoskarkötő, Rózsaszín (55020ANQ)

  • Cikkszám: 286426
18 989 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
189 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző típusa
AMOLED
Szín
Rózsaszín

A HUAWEI Band 8 keret nélküli AMOLED képernyővel és szögletes kialakítással rendelkezik, megmutatva, hogy az elegancia nem csak a bőrön múlik - még akkor is, ha alig érezhető a csuklódon.

Részletes ismertető

Nyomja meg és cserélje ki

Nyomja meg a pánt eltávolításához - a Huawei innovatív gyorskioldó kialakításával a pántok cseréje ilyen egyszerű.

                 

Tervezze meg saját kijelzőjét

Készítsen személyre szabott óralapot a tökéletes ruhafotóból, hogy személyiségét teljes egészében megmutathassa!

Segít jobban aludni

A HUAWEI TruSleep™ 3.0 rendszer nyomon követi az alvás minden egyes másodpercét, miközben olyan eszközöket és tippeket is biztosít, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy minden éjjel nyugodtan aludj.

HUAWEI TruSeen™ 5.0

Viseld a szíved az ingujjadon

A HUAWEI Band 8 új és továbbfejlesztett AI algoritmussal rendelkezik, amely éjjel-nappal követi a pulzusszámot, és azonnal szól, ha valami rendellenes8. A rendszer intuitív grafikonokon mutatja az elmúlt 7 nap nyugalmi pulzusadatait, és edzés közben egészséges pulzusszámzónákat és felső határértékre emlékeztető üzeneteket ad.

SpO2 tracking

Smart TruSeen™ 5.0 capabilities allow the band to automatically track your SpO2 level, and notify you immediately if it ever drops below the ideal range, so that you can get back to feel good in no time.

                 

HUAWEI TruSport™

Fokozza a fittségét

100 sávos edzésmód* közül9 választhatsz. A pánt még azt is felismeri, ha futsz vagy sétálsz, és automatikusan felismeri a négy fő úszásnem bármelyikét, valamint valós idejű pulzusmérést biztosít úszás közben. Még jutalmat is kaphatsz rengeteg csodás adattal, beleértve a futóképességi indexet (RAI), a heti edzésterhelést, a regenerálódást és a VO2Max10 értéket a TruSport™ rendszer támogatásával. A HUAWEI Health alkalmazásban található AI futási terv segít abban, hogy minden lépésből vagy lépésből a legtöbbet hozza ki.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés