Huawei
Huawei Band 9, fehér
  • Cikkszám: 297746
Huawei

Huawei Band 9, fehér

  • Cikkszám: 297746
22 989 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
229 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Huawei Band 9

-Kényelmes egész napos viselet

-Teljes alvásfigyelés

-Akár kéthetes akkumulátor-élettartam

Minden jó minden órában

A készülék környezeti fényérzékelője automatikusan beállítja a képernyő fényerejét, hogy kényelmes leolvashatóságot biztosítson mindenféle fényviszonyok között.

Levegős-könnyű viselet

Vegye fel ezt a karcsú – 14 grammos és 8,99 mm-es – szíjakat, és élvezze egy teljesen új ragyogást. Tökéletesen illeszkedik minden alkalomra, legyen szó edzésről, munkáról vagy csak egy könnyű sétáról.

Új és továbbfejlesztett fluoroelasztomer szíj, ami puha, bőrbarát és tartós is.
 

Lenyűgöző óralapok

Az újonnan továbbfejlesztett Gallery óralap testreszabható stílusokkal érkezik, böngészhet és válogathat a számtalan dizájn közül a Watch Face Store 7-ben, hogy minden napot egy teljesen új külsővel kezdjen!

Részletes ismertető

Alvás funkció a teljesebb pihenés érdekében

Tisztítsa meg gondolatait egy speciális alvó üzemmóddal, fehér zajjal, természetes hangképekkel és pihentető zenével, hogy minden este nyugodtan pihenjen.

Ébredés másként

Kipróbálhatja az egyéni alváshigiéniai tippeket is, hogy azonnal jobb legyen az éjszakai pihenés, és a tudományos alapú egészségügyi és fitnesz-ajánlások segítségével egyensúlyba hozza életét.

HUAWEI TruSeen™ 5.5

Maradjon a ritmusban futás vagy edzés közben is és jobb pulzusértékeket érhet el a legjobb többcsatornás modulunkkal és intelligens fúziós algoritmusunkkal. Az új és továbbfejlesztett HUAWEI TruSeen™ 5.5 rendszer által megerősített, megnövelt teljesítménynek és stabilitásnak köszönhetően az SpO 2 mérése is gyorsabb.

Pulzushullám aritmia elemzés

Maradjon naprakész szíve egészségével, a PPG érzékelő által működtetett időben figyelmeztető jelzésekkel.

Női egészségügyi szolgáltatások

Tekintse meg ciklusait egy könnyen nyomon követhető havi naptárban, időszaki emlékeztetőkkel és termékeny ablak előrejelzéseivel.

Huawei TruRelax™

Kövesse nyomon és kezelje a napi megpróbáltatásokat a mindig kéznél lévő Huawei TruRelax™ monitornak köszönhetően, és próbáljon ki nyugtató légzőgyakorlatokat, amelyek megkönnyítik az elméjét

Egészségügyi nyilvántartás az egész család részére

Hozzon létre egy egészségügyi közösséget szerettei számára, hogy naprakész legyen a pulzusszámukkal, az SpO 2 -értékükkel, a napi lépésszámukkal

Egyedi fitnesz tervek

Határozzon meg napi célokat a következő generációs tevékenység gyűrűkben, hogy az egészséges életmód a mindennapi valóság legyen.

Intelligens emlékeztetők

Ahogy telik a napod és haladsz a céljaid felé, valós idejű emlékeztetőket kapsz, amelyek segítenek motiválni, hogy a pályán maradj.

Beszámolók

Maradjon formában heti jelentésekkel, amelyek bemutatják nehezen megszerzett eredményeit

Az úszás is fontos

Ússzon a győzelemért egy vadonatúj kilenctengelyes érzékelővel és egy úttörő algoritmussal, mely valós időben figyeli teljesítményét.

Praktikus emlékeztetők

Legyen naprakész a bejövő hívásokkal, a naptári eseményekkel és az új üzenetekkel, amelyeket közvetlenül a csuklóján követhet nyomon.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés