Xiaomi
Xiaomi Smart Band 7 Aktivitásmérő, fekete
  • Cikkszám: 273170
Xiaomi

Xiaomi Smart Band 7 Aktivitásmérő, fekete

  • Cikkszám: 273170
23 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
239 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző típusa
AMOLED
Akkumulátor
180 mAh
Por-és vízálló
Igen
Kijelző méret
1,62 inch
Szín
Fekete

Az elképesztően nagy AMOLED kijelző a csuklóján debütál, megkönnyítve az olvasást és a vezérlést. Mindent részletesen bemutatunk nagy felbontásban. Ráadásul a mindig bekapcsolt módnak köszönhetően a dátumot és az időt leolvashatja anélkül is, hogy felemelné a csuklóját vagy az ujjait.

Részletes ismertető

A kilátások jobbak

Minden felhasználói felületet újraterveztek és továbbfejlesztettek, így a legfontosabb információk és számok kiemelik az Ön számára. Röviden, a felületek világosabbak és egyszerűbbek.

A fejlettebb grafikai megjelenítésnek és a simább animációs effektusoknak köszönhetően mind az exkluzív dinamikus sávfelületek, mind a testre szabott sávok jobbak. Az albumodból kedvenced mindig be van kapcsolva az AOD mindig bekapcsolt móddal.

110+ sportmódot támogat

A sportolási módok széles választéka segít nyomon követni az elégetett kalóriákat, a pulzusszám változásait és az edzés időtartamát.

Egész napos SpO₂ követés

A vér oxigéntelítettsége (SpO₂) a személy általános egészségi állapotának kulcsfontosságú mutatója, tükrözve a vér oxigénszintjét. A Xiaomi Smart Band 7 pánt rezgéssel figyelmezteti Önt, ha a vér oxigénszintje túl alacsony (<90%) ahhoz, hogy megvédje Önt a lehetséges egészségügyi kockázatoktól.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés