Xiaomi
Xiaomi Smart Band 8 Pro Okoskarkötő, fekete
  • Cikkszám: 292800
Xiaomi

Xiaomi Smart Band 8 Pro Okoskarkötő, fekete

  • Cikkszám: 292800
27 989 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
279 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
Igen
Kijelző típusa
AMOLED
Bluetooth verzió
5.3
Akkumulátor
289 mAh
Por-és vízálló
Igen
Súly
22,5 g
Magasság
46 mm
Szélesség
33,35 mm
Kijelző méret
1,74 inch
Szín
Fekete
Igen
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
AMOLED
Kijelző típusa
5.3
Bluetooth verzió
289 mAh
Akkumulátor
Igen
Por-és vízálló

Nagy, 1,74 hüvelykes AMOLED kijelző

A nagy kijelző a korábbi modelleknél jóval magasabb élményt nyújt, egyszerűbb kezelést és tisztább információkat biztosít. Továbbfejlesztett 60 Hz-es, nagy frissítési gyakoriság a sima megjelenítésért és 16,7 millió szín a tisztább részletekért.

Részletes ismertető

Nagy kijelző széles elrendezéssel

A teljesen frissített felület, valamint a frissített időjárás, ütemezés és naptár funkciók széles elrendezésben jelennek meg, így a felhasználók számára könnyebben elérhető, és több információt láthatnak egyszerre.

Hasznos widgetek

A widget-technológia fejlődése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az óra számlapjának húzásával teljes mértékben személyre szabják az elrendezéseket a képernyőn. Kombinálja a kényelmes funkciókat, például az edzéskövetést, az állapotfigyelést, az időjárást, a menetrendeket, a fizetéseket és a zenét, így másodpercek alatt válthat közöttük.

Több száz stílusos óralap

A vadonatúj és divatos óralapok százaival, különböző stílusokban, minden hangulatához biztosan talál egyet. Ez az új dinamikus óralap számos testreszabható komponenssel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a funkciók elrendezésének tetszés szerinti testreszabását. Az Album óralapjával megjelenítheti kedvenc képeit, háziállatait és emlékezetes pillanatait.

Integrált keret kialakítás

A keretet a simább külső elérése érdekében integrálták, az egyszerűséget az eleganciával kombinálva a stílusos és kifinomult megjelenés érdekében. Ugyanolyan szemet gyönyörködtető, akár alkalmi, akár formális öltözékkel viseljük, és minden ruhát kiemel.

Fuss könnyedén, fuss szabadon

A beépített független GNSS chip használható önálló eszközként vagy telefonnal kombinálva. Megnövelt pontossággal támogatja a BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo és QZSS műholdrendszereket.

Nem tudja, hogyan kell bemelegíteni vagy nyújtani? Emelje fel a csuklóját a "személyi edző" aktiválásához.

Egyes sportolási módok 3D-s animációkat kínálnak, amelyek gyakorlati útmutatást nyújtanak. Kövesse az oktatóanimációt a bemelegítéshez, edzés után pedig kövesse az animációt az izmok nyújtásához és az izomfájdalom csökkentéséhez.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés