APPLE
Apple Watch SE (2023) GPS – 40 mm-es csillagfény alumíniumtok, csillagfény sportszíj - M/L (MR9V3QH/A)
  • Cikkszám: 289073
APPLE

Apple Watch SE (2023) GPS – 40 mm-es csillagfény alumíniumtok, csillagfény sportszíj - M/L (MR9V3QH/A)

  • Cikkszám: 289073
119 990 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 199 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 119 990 Ft / db

Alaptulajdonságok

Alapadatok
IOS operációs rendszer
Igen
Kijelző típusa
OLED
Bluetooth verzió
5.3
Szín
Csillagfény

Megmutatja, mennyire megéri.
Egyszerű kapcsolattartás. Motiváló fitneszmérőszámok. Innovatív egészségfigyelő és biztonsági funkciók. És mostantól karbonsemleges tok-szíj kombinációkban is kapható. Az Apple Watch SE imádnivaló funkciókat kínál szerethető áron.

Nagy hatású dizájn a kisebb karbonlábnyomért.
Az Apple célul tűzte ki, hogy 2030-ra az összes termékét karbonsemlegessé teszi. Az Apple Watch első karbonsemleges termékünkként fontos mérföldkő ezen az úton. A kibocsátás nagy részét innovatív anyagok, tiszta energia és alacsony szén-dioxid-kibocsátású szállítás útján csökkentjük. A csekély fennmaradó mennyiséget pedig természetalapú projektek finanszírozásával kompenzáljuk. A bolygónknak változásra van szüksége. Ezért mi változtatunk.

Szettek, amik a bolygót helyezik előtérbe.
Kombináld az Apple Watch SE-t bármelyik új sportpánttal, hogy karbonsemleges szetted legyen.

Maradj kapcsolatban úton, útfélen.
Futás közben is felveheted a hívásokat. Gyorsan válaszolhatsz az üzenetekre a megbeszéléseken. Zenét hallgathatsz útközben. Sőt, csuklóból fizethetsz az Apple Payjel. Adj hozzá mobil-előfizetést, hogy minden eddiginél több helyen maradhass kapcsolatban akkor is, ha nincs nálad a telefonod.

 

Részletes ismertető

Egy edzőtárs, mindig kéznél.
A továbbfejlesztett Edzés appal úgy edzhetsz, mint még soha. Sokoldalú mérőszámok és nézetek segítik felpörgetni az edzéseidet. A megújult Térképek és Iránytű app segít a helyes úton vagy ösvényen maradni. A Tevékenység appban lévő gyűrűk segítségével célokat állíthatsz be a Mozgás, Gyakorlat és az Állás terén. Az Apple Watch egy csuklódra erősített személyi edzőként motivál, hogy mindennap bezárd a gyűrűidet.

Figyelj oda a lelkiállapotodra.
A Tudatosság app újdonságaival tudatosabban élheted meg az érzelmeid, és fejlesztheted a lelki ellenálló képességed. Görgess végig az ábrákon, és válaszd ki, hogyan érzed magad az adott pillanatban vagy napon. Mindezt az Apple Watchon, bizalmasan kezelve. Majd használd az Egészség appot az iPhone-on, hogy követhesd az alvási, edzési és egyéb szokásaid alakulását.

Egy biztonsági funkció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.
Az Apple Watch SE képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, elküldi a diszpécsernek a tartóz­kodási helyed, és az általad beállított, vész­helyzetben értesítendő személyeknek is jelzi, hogy baleset ért.

Kövesd a szíved ritmusát.
A Pulzusszám appban bármikor ellenőrizheted a pulzusodat. Az órád értesít, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzu­sod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Tudj meg többet csukott szemmel.
Az Alvás appal nemcsak azt követheted, hogyan alszol, de az iPhone-oddal együtt­működve következetes időrendet és állandó esti rutint is segít kialakítani, hogy elérhesd a kitűzött alvási céljaidat. Nézd vissza, hogy mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel. A trend­jeid­ből láthatod, mennyire követ­keze­te­sen sikerül teljesítened a céljaidat. Épp csak a bárányokat nem számolja helyetted.

Rendkívüli rendszer. Újragondolva.
A vadonatúj watchOS 10 több mindent jelenít meg az óra kijelzőjén, mint valaha. Gyakorlatilag minden app kinézete és működése megújult, hogy egyetlen pillantással több információt kaphass. Az Intelligens pakli segítségével bármelyik számlapról végiggörgethetsz a widgeteken. A mentális és szemegészséggel kapcsolatos adatok segítségével nyomon követheted a tested és az elméd állapotát – közvetlenül a csuklódról.

Az egészséges életmódra vágyók tökéletes kelléke
Mivel az Apple Watchot a csuklódon viseled, rengeteg mindenre képes, amire a többi eszközöd nem. Bármilyen mozgásformához jó edzőtárs fontos egészségügyi adatokkal és innovatív biztonsági funkciókkal. Amikor rajtad van, könnyebb kapcsolatot tartani az emberekkel és képben maradni azzal, ami igazán számít

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés