Garett
Garett Kids Rock 4G RT Gyermek okosóra, rózsaszín
  • Cikkszám: 283442
Garett

Garett Kids Rock 4G RT Gyermek okosóra, rózsaszín

  • Cikkszám: 283442
23 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
Igen
Mobil hálózat támogatás
Igen
Kijelző típusa
240 x 240 px
Akkumulátor
680 mAh
Memória mérete
128 MB
Por-és vízálló
Igen
Súly
52 g
Magasság
56 mm
Szélesség
43 mm
Mélység
16,5 mm
Kijelző méret
1,4 inch
Szín
Rózsaszín
Tovább olvasom
Igen
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
Igen
Mobil hálózat támogatás
240 x 240 px
Kijelző típusa
680 mAh
Akkumulátor
128 MB
Memória mérete

A 4G LTE technológiát használó, érintőképernyős gyermek okosóra ésszerű választás az aktív kisgyermekek szülei számára. Mit nyersz? Először is biztosítja gyermeke biztonságát a GPS, WiFi, LBS és AGPS helymeghatározásnak vagy az SOS gombnak köszönhetően. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy előre nem látható helyzetben azonnal reagáljon. Mit nyernek a fiatalok? Lenyűgöző vízálló okosóra beépített kamerával, amely megkönnyíti a kommunikációt. A több funkció és a gazdagabb menü azt jelenti, hogy ez az intelligens óra nem rosszabb, mint a piacon jól ismert okostelefon-modellek.

Részletes ismertető

Hívások és videóhívások kezdeményezése és fogadása

A gyermek okosórának számos szükséges funkciót kell kínálnia. Kétségtelen, hogy ezek közé tartozik a hívások fogadása és kezdeményezése. A támogatott nano-SIM-kártya bármilyen hálózathoz tartozhat. Ennek köszönhetően a Garett Kids Rock 4GT RT modell folyamatos kommunikációt biztosít a szülők és a tanulók között. A videóhívások és a hangüzenetek lehetősége további funkciók, amelyek növelik az óra hasznosságát. A hangértesítések előnyt jelentenek, így egyetlen új üzenet vagy hívás sem kerüli el a felhasználó figyelmét.

SOS gomb és távoli lehallgatás

A Garett Kids Rock 4GT RT modell megfelel a legigényesebb szülők elvárásainak. Előre nem látható helyzetben a gyermek megnyomhatja az SOS gombot, és segítséget hívhat az előre kiválasztott telefonszámokhoz való csatlakozással, ami azt jelenti, hogy lehetősége van időben reagálni. Ezenkívül a távoli lehallgatás, amely az órához való egyoldalú csatlakozásból áll, lehetővé teszi, hogy egy adott pillanatban szabályozza, mi történik a környezetében.

GPS, WiFi, LBS és AGPS helymeghatározás és GEOfencing

A gyermekek okosórája nem csak egy modern eszköz, érdekes alkalmazásokkal, amelyekkel büszkélkedhet. Mindenekelőtt a készülék lehetővé teszi, hogy folyamatosan vigyázzon arra, hogy hol tartózkodik gyermeke. A négy rendszer (GPS, WiFi, LBS és AGPS) segítségével lehetővé teszi, hogy 5 m pontossággal meghatározza a család legfiatalabb tagjainak helyét. A GEOfencing funkciónak köszönhetően viszont biztonságos zónát jelöl ki gyermeke számára. Abban a pillanatban értesítést kap a telefonra, amikor az óra felhasználója túl ezt elhagyta.

IP67 vízálló

Az új, intuitív rendszerrel felszerelt Garett Kids Rock 4GT RT-t nagy tartósság jellemzi. Vízálló és porálló. Az okosóra IP67 védettségi foka lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy számos kalandban vegyenek részt, anélkül, hogy félnének a készülék meghibásodásától. Nem kell félteni a homoktól vagy a sártól, valamint az időjárási viszonyoktól, például az esőtől és a hótól. Ez a modell ideális a különösen aktív fiatal felhasználók számára.

Okosóra beépített kamerával

A Garett Kids Rock 4GT RT okosóra beépített kamerával rendelkezik. Az órával történő fényképezés egyike annak a sok fontos funkciónak, amely lehetővé teszi a hatékony szülői felügyeletet. A kisgyermek önállóan mentheti az emlékfelvételeket a barátokkal való találkozókról, és megoszthatja azokat anyával és apával. Ez a megoldás még az igényes fiatal fogyasztók számára is vonzó lesz. Végül is, egy fénykép többet fejezhet ki, mint a szavak.

Lépésszámláló és alvásfigyelő

Minden szülő tudja, hogy a fizikai aktivitás rendkívül fontos eleme minden ember megfelelő fejlődésének, életkorától függetlenül. Az okosóra lépésszámlálója nem csak a gyermek útjának hosszáról ad információt; Ugyanakkor ez egy olyan funkció lesz a kisgyermek számára, amely ötvözi a nagyszerű szórakozást az új rekordok megdöntésével a megtett lépések számában. Az alvásfigyelő viszont lehetővé teszi gyermeke alvásának minőségének ellenőrzését. Ezzel a megfigyeléssel, ha szükség van rá, képes lesz változtatni, ami azt jelenti, hogy gyermeke jobban alszik.

További funkciók

Az okosóra nem nélkülözi a szabványos alkalmazásokat, például ébresztőórát, stoppert vagy számológépet. A gyerekek szeretik magukat modern eszközökkel körülvenni, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kényelmesek legyenek a mindennapi működésben. A készülék egyik legnagyobb előnye, hogy több másikat is helyettesít, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell fényképezőgéppel, telefonnal vagy számológéppel rendelkeznie. Ezenkívül meg kell említeni, hogy az intelligens óra kellemes formában oktatási szórakozást is nyújt, így a kisgyermekek tudását egy matematikai játék bővíti.

Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel

A Garett Kids Rock 4GT RT modell kétségtelen előnye, hogy kompatibilis az Android és az iOS rendszerrel. Könnyedén letöltheti az ingyenes Garett Tracker alkalmazást a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból. Lehetővé teszi az eszköz konfigurációjának és beállításainak megváltoztatását közvetlenül a saját okostelefonjáról. Mindent teljes ellenőrzés alatt tart, ami jelentősen növeli a kényelmet és csökkenti a gyermek gondozásával járó stresszt - így a Garett Kids Rock 4G RT okosóra professzionális eszközzé válik, megkönnyítve mind a gyermek, mind a szülő mindennapi életét.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés