Eta
Eta Jake 8341 90000 Szőrzet nyíró
  • Cikkszám: 272503
Eta

Eta Jake 8341 90000 Szőrzet nyíró

  • Cikkszám: 272503

7 499 Ft / db

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Áramellátás
Akkumulátoros
Extra funkciók
Töltési fényjelző

Mindazoknak, akiknek fontos az igényes megjelenés, itt van az elegáns Eta Jake orrszőrvágó. használata egyszerű, így gyorsan érhet el pontos eredményeket. Könnyen illeszkedik a kézbe, a töltésen pedig nem kell aggódnia a hosszú működési ideje miatt. A penge tisztításához tisztítókefét talál a csomagolásban, a többi részét pedig elég megtörölni.

Az orr- és fülszőrvágó a legbiztonságosabb választás az arcszőrzet karbantartására. Felejtse el a csipesszel való szőrtépést vagy a megfelelő olló keresgélését. Az éles, rozsdamentes acél pengének köszönhetően a használat egyszerű, gyors és mindenekelőtt kíméletes a bőréhez. A nem kívánt szőrszálakat is sokkal pontosabban megszelídítheti a trimmerrel.

Az Eta Jake orrszőrvágó kényelmesen illeszkedik kezébe, egy kézzel is könnyen kezelhető. A 3,7 V-os Li-ion akkumulátornak köszönhetően akár 40 percig is használhatja. Amikor teljesen lemerült, az USB-C kábelen való töltésnek köszönhetően a trimmer 20 perc múlva újra használatra készen áll.

Az Eta Jake orrszőrvágó tisztítása legalább olyan egyszerű, mint a kezelése. Használja a csomagolásban található tisztítókefét a pengetartó tisztításához, a készülék többi részét pedig csak törölje le egy nedves ruhával.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés