PS4
Sniper Elite 4 (PS4)
  • Cikkszám: 222501
PS4

Sniper Elite 4 (PS4)

  • Cikkszám: 222501
  • Gyári garancia: 1 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
16 év
Műfaj
Akció
Játékkategória: Akció
Korhatár: 16 éves kortól ajánlott

Sniper Elite 4 (PS4)

A díjnyertes Sniper Elite széria visszatért a 4. résszel: a második világháború utolsó éveiben játszódó történet ismét új helyszínt választott a csendes gyilkosságok hátteréül: Afrika után most Olaszország napsütötte tájait, buja erdőit és fennséges hegyeit fedezheted fel sokkal nagyobb szabadságot kapva, mint bármelyik korábbi részben. Karl Fairburne bőrébe bújva a feladatod a helyi ellenállás segítése, információgyűjtés és természetesen kiváló mesterlövész képességeid kamatoztatásával megállítani a nácik világuralmi terveit. 

Mivel a Sniper Elite 4 nem jelenik meg előző generációs konzolokra, a látvány ennek köszönhetően minden eddiginél ütősebb, hiszen a Rebellion Developments fejlesztői immár minden erejükkel arra koncentrálhattak, hogy minél átványosabb grafikát sajtoljanak ki az aktuális konzolokból / PC-kből. Az 1080p-ben zajló akció intenzívebb, mint valaha hála a sorozat védjegyévé vált röntgen kamerának, mely immár nem korlátozódik a lövedékekre, hanem szintén húsbavágó animációknak lehetsz tanúja a lopakodva elkövetett gyilkosságok esetében, valamint a közelharcnál. 

Hála a külön co-op kampánynak és a multiplayer módok garamadájának akkor sem fogod a polcra tenni a játékot ha végzel a masszív sztorival, így ha unod már a modern környezetű akciójátékok garmadáját, a Sniper Elite 4 biztos választás a második világháborús címek szerelmeseinek.

  • Platform: PS4
  • Játékkategória: Akció
  • Korhatár: 16 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés