PS4
Sony Detroit Become Human (PS4)
  • Cikkszám: 221246
PS4

Sony Detroit Become Human (PS4)

  • Cikkszám: 221246
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
18 év
Műfaj
Kaland
Játékkategória: Kaland
Korhatár: 18 éves kortól ajánlott

Sony Detroit Become Human (PS4)

2038-at írunk, DETROIT az amerikai ipar szíve. Az egész ország élete jobb lett hála az androidok feltalálásának és mindennapi életben való megjelenésének. Kara Detroit szegénynegyedében segítőként működik. Tulajdonosa, Todd gyakran megalázza és dühkitörései elszenvedőjévé válik akkor is, amikor kislányának, Alice-nek segít éppen. 

Amikor Todd erőszakossága elviselhetetlen szintet ér el, Kara felülírja saját programját Alice védelmében. Connor egy egyedi, a CyberLife által fejlesztett prototípus. Küldetése a DPD támogatása az androidokkal kapcsolatos bűneseteknél, ingerlékeny, ugyanakkor karizmatikus emberi partnerével, Hank-kel közösen. Connor rideg és analitikus, küldetése a deviáns androidok levadászása. Azonban a játékos döntéseitől függően időnként együtt érezhet android társaival. Markus a híres detroiti festő, Carl segédje. 

Miután Carl halálos autóbalesetet szenved irigy fiával való ütközésekor, Markust kitagadják és egy csapat föld alatt élő deviáns fogadja be. Markus a deviánsok élére küzdi fel magát és szembe kell néznie a csapata számára szabadságot kereső vezető kihívásaival. A Detroit egy igazi interaktív dráma, tele lélegzetelállító akciójelenetekkel és feszült morális dilemmákkal. Találd meg a bátorságod, bízz az érzelmeidben és merülj el az egyedi filmszerű élményben. Döntéseid befolyásolják világukat és sorsukat. 

  • Platform: PS4
  • Játékkategória: Kaland
  • Korhatár: 18 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés