Sony
Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5 játék
  • Cikkszám: 265877
Sony

Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5 játék

  • Cikkszám: 265877

11 499 Ft / db
18 599 Ft / db helyett

db
-38% kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection tartalmazza az UNCHARTED 4: A Thief’s End, valamint az UNCHARTED: The Lost Legacy játékokat, PS5™ konzolra felújítva. Játssz Nathan Drake és Chloe Frazer szerepében saját önálló kalandjaikban, miközben kénytelenek szembenézni a múltjukkal és saját örökséget kovácsolni.

Kutasd fel örökségedet, és hagyj nyomot a térképen az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collectionben. Éld át a Naughty Dog izgalmas, filmszerű történetmesélését és az ikonikus franchise legnagyszabásúbb akciójeleneteit.

Fedezd fel az elveszett történelmet a karizmatikus, mégis összetett tolvajokkal, Nathan Drake-kel és Chloe Frazerrel, miközben a világot járják, rendkívüli kalandokat és elveszett tudást keresve.

Az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection kritikusok által elismert, világjáró egyszemélyes kalandokat rejt az UNCHARTED™ 4: A Thief’s End, valamint az UNCHARTED™: The Lost Legacy játékokból, döbbenetes részletességgel felújítva PS5™-konzolra, továbbfejlesztett látvánnyal és képkockasebességgel.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés