Sony
Dying Light 2: Stay Human Playstation 5 Játék
  • Cikkszám: 265878
Sony

Dying Light 2: Stay Human Playstation 5 Játék

  • Cikkszám: 265878

19 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Használd ügyességedet és harci képességeidet, hogy életben maradhass és megváltoztathasd a Város sorsát.

Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban megküzdöttünk egy vírussal – és vesztettünk. Most ismét vesztésre állunk. A Várost, az utolsó nagy emberi települést, konfliktusok tépázzák. A civilizáció visszahullott a sötét középkorba. De mégis van remény.

A Dying Light 2-ben a túlélés és az akció-kaland műfajai találkoznak, miközben megpróbálsz életben maradni egy ellenséges, posztapokaliptikus világban. A Város rivális frakcióin kívül is akadnak ellenségeid – egy vírus az emberiség túlnyomó többségét szörnyeteggé változtatta.

Játssz a vándor Aiden Caldwell szerepében, akinek hatalmában áll megváltoztatni a város sorsát, de kivételes képességeinek ára van. Megfejthetetlen emlékek kísértenek, ezért elindulsz, hogy megismerd az igazságot, ám háborús övezetben találod magad.

Csiszold képességeidet, hogy legyőzhesd ellenségeidet és szövetségeseket szerezhess. Fedd fel a hatalom birtokosai mögött húzódó sötét titkokat, döntsd el, ki mellé állsz és mi lesz a sorsod. De bárhová is visznek a tetteid, egy dologra vigyázz – maradj meg embernek.

Fedezz fel egy tágas, nyílt világot

Maradj életben egy városban, melyet elborít az új, sötét korszak. Fedezz fel különböző ösvényeket és rejtett átjárókat a város különféle szintjein és régióiban barangolva.

Kreatív és brutális küzdelem

Használd ki parkourkészségeidet, hogy még a legbrutálisabb összecsapásokban is felülkerekedhess. Ravaszságod, csapdáid és kreatív fegyvereid lesznek a legjobb barátaid.

Döntések és következmények

Formáld a Város jövőjét döntéseiddel és tetteiddel, és nézd, ahogy megváltozik. Határozd meg az erőviszonyokat döntéseiddel az egyre elharapózó konfliktusban, és formáld saját utad.

Nappal és éjszaka váltakozása

Várd meg az éjszakát, majd merészkedj be a fertőzöttek sötét búvóhelyeire. A napfény távol tartja őket, de miután eltűnik, a szörnyek vadászni kezdenek, te pedig felderítheted elhagyott rejtekeiket.

2-4 fős kooperatív játékmenet

Játssz akár négyszemélyes kooperatív módban Hosztolj saját meccseket vagy csatlakozz másokhoz, és nézd meg, az ő döntéseik mennyiben hoztak más eredményt.

  • Kiadó: Techland Publishing
  • Fejlesztők: Techland Publishing, Techland
  • Műfajok: Túlélőhorror, Platformjáték, Akció-szerepjáték, Verekedős
  • Ajánlott életkor: 18+

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés