Sony
Horizon Forbidden West PlayStation 5 játék
  • Cikkszám: 261305
Sony

Horizon Forbidden West PlayStation 5 játék

  • Cikkszám: 261305

24 989 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
18 év
Műfaj
Akció-Kaland, RPG
Platform
PlayStation 5

Csatlakozz Aloyhoz, ahogy bemerészkedik a Tiltott Nyugatra – a fenséges, de veszedelmes határvidékre, amely titokzatos új fenyegetéseket rejt!

Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és elképesztőbb gépekkel, találkozz lenyűgöző új törzsekkel, amint visszatérsz a Horizon poszt-apokaliptikus világába a távoli jövőben!

A vidék haldoklik. Ádáz viharok és megállíthatatlan métely dúlja az emberiség szétszórt maradványait, míg félelmetes új gépek portyáznak a határvidékeken. Az élet a Földön újabb kihalás felé száguld, és senki se tudja, miért.

Aloyra hárul a feladat, hogy kiderítse a titkokat e fenyegetések mögött, és visszaállítsa a rendet és egyensúlyt a világban. Útja során régi barátokkal találkozik, szövetségeket kovácsol új hadviselő frakciókkal és fel kell fednie a régmúlt örökségét – mindeközben egy lépéssel a látszólag legyőzhetetlen új ellenség előtt kell járnia.

Dacolj egy hatalmas nyílt világgal!

Fedezz fel távoli vidékeket, új ellenségeket, gazdag kultúrákat és megdöbbentő szereplőket!

Fenséges határvidék.

Fedezd fel a távoli jövőbeli Amerika buja erdőit, elsüllyedt városait és égbe törő hegyeit!

Szállj szembe új veszélyekkel!

Vívj stratégiai csatákat óriási gépek és gépesített emberi ellenfelek ellen, guberált alkatrészekből összetákolt fegyverekkel, felszereléssel és csapdákkal!

Fedj fel megdöbbentő rejtélyeket!

Fedd fel a titkot a Föld küszöbön álló összeomlása mögött, és oldd fel a régmúlt egy rejtett fejezetét… ami mindörökre megváltoztatja Aloyt!
 

Amennyiben valaki megveszi, vagy már rendelkezik a PS4-es lemezes verziójával a játéknak, további költség nélkül jogosult a játék PS5-ös digitális verziójára, nem kell azt megvásárolnia. A PS4-es lemezes verzió tulajdonosainak minden alkalommal be kell helyeznie a lemezt a PS5 konzolba, amikor játszani akarnak a PS5-ös digitális verzióval vagy le akarják tölteni azt. Azon PS4-es lemezes verzió tulajdonosok, akik lemezmeghajtó nélküli PS5 konzolt vásárolnak, nem tudják további költségek nélkül beszerezni a PS5-ös verziót.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés