Sony
Sony Gran Turismo 7 PlayStation 5 játék
  • Cikkszám: 265876
Sony

Sony Gran Turismo 7 PlayStation 5 játék

  • Cikkszám: 265876

24 989 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
3 év
Műfaj
Verseny
Platform
PlayStation 5

A Gran Turismo 7 összehozza az igazi vezetésszimulátor legjobb tulajdonságait.

Akár tapasztalt, akár alkalmi versenyző, gyűjtő, tuningoló, festéstervező vagy fotós vagy – találd meg szenvedélyedet a játékmódok elképesztő gyűjteményében, benne olyan kedvencekkel, mint a GT Campaign, az Arcade és a Driving School.

A legendás GT Simulation mód visszatérésével megint vásárolhatsz, tuningolhatsz, versenyezhetsz és értékesíthetsz egy gyümölcsöző egyszemélyes kampányon át, miközben új autókat és kihívásokat teszel elérhetővé. Ha pedig szeretsz másokkal vetélkedni, csiszold képességeidet, és versengj a Sport módban.

Az első naptól kezdve több mint 420 autó áll rendelkezésre a márkaközpontban és a használtautó-kereskedésben: a Gran Turismo 7 páratlan részletességgel teremti újjá a klasszikus motorok és a legmodernebb szuperautók külsejét és vezetési élményét. Minden autó másképpen kezelhető és egyedi élményt ad a több mint 90 pályaútvonalon, dinamikus időjárási körülmények között, beleértve a GT-történelem klasszikus pályáit.

A Gran Turismo legjobbjai

Fedezz fel mindent, ami csak egy valódi vezetésszimulátorban lehetséges, az új eszközökkel, amelyek segíthetnek saját stílusodban átélni a vezetés élményét.

Álomgarázs

Gyűjts, tuningolj, versenyezz és szabj testre több száz autót, hozd létre saját álomgarázs-gyűjteményedet.*

*A funkciók többségéhez internetkapcsolat szükséges.

Kapcsolódj és versengj!

Csatlakozz a versenyzők nemzetközi közösségéhez, és ossz meg versenystratégiákat, tuningtippeket, festésdizájnokat és fotókat, aztán irány a pályán zajló küzdelem!

PS5-jellemzők:

  • Lenyűgöző látvány: A visszapillantó tükörben meglátod magadat, a napfény megcsillan autód karosszériájának ívein, és döbbenetesen élethű fotókat is készíthetsz a raytracing erejével PS5™-ön, 4K és HDR támogatással, 60fps megcélzott képsebességgel.
  • Gyors betöltés: A PS5 konzol ultranagy sebességű SSD-jével gyorsan elindíthatod a versenyeseményeket, összegyűlhetsz a többiekkel az előszobákban, böngészhetsz a garázsban és gördülékenyen navigálhatsz a GT7 módjai és menüi között.
  • Adaptív ravaszok: Érezd a blokkolásgátló és a kipörgő kerekek rezgéseit, a különböző autók eltérő fékellenállását – mindezt a DualSense™ vezeték nélküli vezérlő adaptív ravaszain keresztül.
  • Haptikus visszajelzés: Az aszfalt finom egyenetlenségeitől az útpadka vájataiig lenyűgöző haptikus visszajelzéseken át érezheted pillanatnyi helyzetedet az úton.
  • Tempest 3D AudioTech kompatibilis fejhallgatókon: Páratlan tisztasággal érzékelheted más autók és vezetők helyzetét az úton a PS5 konzol 3D Audio funkciójával.
  • A 4K és HDR-funkciókhoz kompatibilis 4K és HDR TV vagy kijelző szükséges.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés