Bosch
Bosch Advanced Vac 18V-8 Akkus nedves-száraz porszívó, akku nélkül (06033E1000)
  • Cikkszám: 271007
Bosch

Bosch Advanced Vac 18V-8 Akkus nedves-száraz porszívó, akku nélkül (06033E1000)

  • Cikkszám: 271007

42 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
429 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Csomag ajánlatok

Bosch Advanced Vac 18V-8 Akkus nedves-száraz porszívó, akku nélkül (06033E1000) + Bosch Akku kezdőkészlet, 18V 2,5Ah + AL 1830CV

67 989 Ft 22 991 Ft kedvezmény 44 998 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Nedves és száraz porszívó, Takarítógép
Űrtartalom
8 000 ml
Tartozékok
Univerzális adapter, Fogantyú, 2,2 m-es 35 mm Ø tömlő, 1 papír porzsák
Súly
3 800 g

A hordozható AdvancedVac 18V-8 egy 3 az 1-ben mindenes porszívó szennyeződés eltávolítására, illetve felfújási feladatokra bel- és kültéren. A hasznos kiegészítők széles választékának köszönhetően a nedves és száraz szennyeződés vagy por, valamint a ház, a kert, az autó vagy a lakóautó körüli durva és finom törmelék gyorsan a múlté. A porszívó egy rugalmas, univerzális adapterrel könnyedén csatlakoztatható a Bosch Home & Garden sorozat, illetve más gyártók elektromos kéziszerszámaihoz és tiszta munkakörnyezetet biztosít. Ez egy 3 az 1-ben porszívó, amely beépített felfújó funkciója révén felfújásra és leeresztésre is képes, így felhasználható levelek elfúvására a kertben vagy matracok és medencejátékok felfújására is. Élvezd az eco üzemmód hosszabb akku üzemidejét és a 8 literes tartálytérfogat, illetve a hátkímélő padlótisztítást lehetővé tevő kerekek és hosszabbító csövek nyújtotta kényelmet. Ez a szerszám a POWER FOR ALL ALLIANCE rendszer része. Egyetlen akkumulátorral nagyszámú, különböző márkájú szerszám működtethető.

Akkumulátor és töltő nem tartozék!

Bosch POWER FOR ALL akkus rendszer tagja

Fúráshoz, takarításhoz és kertészkedéshez. Gyors és egyszerű váltás a különböző készülékek között a Bosch 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátorával. A még nagyobb rugalmasságért az akkumulátor a POWER FOR ALL akkumulátort használó egyéb szerszámokhoz is használható.

A porszívó az összes aktuális szerszámtípushoz könnyedén csatlakoztatható

Az univerzális adapterrel a porszívó a Bosch Home & Garden termékcsaládba tartozó bármelyik jelenlegi szerszámhoz csatlakoztatható. A folyamatosan tiszta munkakörnyezet érdekében a porszívó a munkavégzés közben tisztítja a felületet, további takarítási műveletek nélkül.

A levelek és a hulladék eltávolítása a nehezen elérhető helyekről

A levelek és a hulladék egyszerű eltávolítása a szűk és nehezen elérhető helyekről – egyszerűen váltson a szívásról a fúvási funkcióra úgy, hogy csatlakoztatja a tömlőt a porszívó hátuljához.

Maximális teljesítmény vagy hosszú üzemidő

Válts a nagy teljesítményű és az eco üzemmód között. A nagy teljesítményű üzemmód tökéletesen használható rövid, nehéz feladatokhoz, míg az eco üzemmód hosszabb üzemidőt biztosít könnyebb és hosszabb porszívózási munkákhoz.

Egyszűrős rendszer nedves és száraz szűréshez

A beépített laposra hajtott szűrőnek köszönhetően szűrőcsere nélkül válthatsz a nedves és a száraz porszívózás között. A tisztításhoz ürítsd ki és mossa át.

Felfúvó / leeresztő funkció

Levegőszivattyúként használható matracok, medencejátékok vagy más felfújható eszközök felfújásához. Használd a levegőkimenetet a felfújáshoz és a levegőbemenetet a leeresztéshez.

Bosch Advanced Vac 18V-8 Akkus nedves-száraz porszívó, akku nélkül (06033E1000)

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés