Hoover
HOOVER XP81_XP25 011 Porzsák nélküli porszívó
  • Cikkszám: 221330
Hoover

HOOVER XP81_XP25 011 Porzsák nélküli porszívó

  • Cikkszám: 221330
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívószűrő típus
HEPA
Porszívó típus
Porzsák nélküli
Tartozékok
Hengerkefés porszívófej, Parketta kefe
Magasság
30,5 cm
Mélység
42 cm
Szélesség
30 cm
Súly
5,9 kg
Szín
Piros

A Xarion Pro, a Hoover 4A termékcsalád tagjaként tökéletes eredményt nyújt és ez által a takarítási időt is csökkenti - a nagy teljesítményű, folyamatos szívóerőt a multiciklonos Airvolution™ technológia biztosítja a maximális hatékonyság és porszűrés érdekében. A dupla HEPA szűrőnek köszönhetően gyakorlatilag semennyi por nem kerül vissza az otthona levegőjébe, ezáltal ideális az allergiában szenvedők számára.  Az Optimax szívófej kifejezetten a szőnyegek mélytisztítására lett tervezve.

Hoover 4A termékcsalád: Rendkívüli teljesítmény, halk működés

A Hoover bemutatja a porszívók új generációját, amelyek arra lettek tervezve, hogy garantálják a kitűnő eredményeket minden felületen. Az extra csendes működésüket az Intense Silent Power System-nek köszönhetik.

A lehetséges legmagasabb teljesítmény-értékelés minden felületen. Tökéletes az allergiában szenvedőknek.

Extra csendes

Akár néhány decibel is hatalmas különbséget jelenthet, ha zajról van szó. Mostantól Ön nyugodt szívvel porszívózhat akár éjszaka is, a szomszédok megzavarása nélkül. A Hoover által kifejlesztett Intense Silent Power System biztosítja a csendes és kényelmes takarítást. 

Maximális tisztítási hatékonyság minden felületen

Több mint 111%-os hatékonyság kemény padlókon és több mint 91% szőnyegeken. A környezetbe visszabocsátott levegő mindig tiszta a 99,8%-os szűrőhatékonyságnak köszönhetően, így ideális az allergiában szenvedőknek.

 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés