BENQ
BenQ MH560 (9H.JNG77.13E) 1080p Üzleti projektor
  • Cikkszám: 261360
BENQ

BenQ MH560 (9H.JNG77.13E) 1080p Üzleti projektor

  • Cikkszám: 261360
312 339 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
3 123 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

BenQ 1080p Üzleti HDMI projektor bármilyen helyzetre. Elhelyezhető tárgyalótermi asztalokon, mennyezetre szerelve, de mobil irodaként hordozható is. A lencsék teljesen üvegből készültek, biztosítva a kivetített képek kristálytiszta minőségét. Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a készülék kiváló teljesítménye mellett könnyedén használható és energiatakarékos maradhasson.

Részletes ismertető

Tapasztalja meg a ragyogó tisztaságú vetítés élményét a BenQ MH560 (9H.JNG77.13E) 1080p Üzleti projektor segítségével. 

A 2 db HDMI csatlakozónak hála rugalmas és gyors az adatátvitel bámely kompatibilis eszközről. A HDMI bemeneti jel észlelése után a kivetítő automatikusan bekapcsolódik, ezáltal időt spórolhat a prezentáció kezdetekor.

Bámulatba ejtő képtisztaság, magas fényerejű és kontrasztú képek jellemzik a BenQ ergonomikus kialakítású projektorát. A teljesen üvegből készült lencsék és az 1080p felbontás nem okoznak csalódást egy vetítés alkalmával sem.

Szemléltesse grafikonjait páratlan részletességgel az infógrafikus üzemmódnak hála. 

Tegye átláthatóvá a komplex adatokat az Adatellenőrzés üzemmód segítségével, mely minden betűt és számot figyelemfelkeltő módon ábrázol. 

Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor vetíthessen. Helyezze a projektort szimplán az asztalra, szerelje fel a falra, vagy használja mobil irodaként. 

Kensington biztonsági zár gondoskodik a projektor tolvajok elleni védelméről.

SmartEco üzemmódja és az automatikus kikapcsolás funkció a kiváló teljesítmény mellett is biztosítja az energiatakarékos működést és a lámpa akár 15 000 órás élettartamát. 

Kikapcsolás után 90 másodperccel a készülék ismét aktiválható így az újraindítás komfortosan megoldható.

Tartozékok: Kartondoboz, távvezérlő elemmel, tápkábel (térségenként eltérő), gyors üzembe helyezési útmutató, garanciajegy (térségenként eltérő), VGA (15-tűs D-Sub) kábel.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés