Overmax
Overmax Multipic 4.2 LED projektor
  • Cikkszám: 276731
Overmax

Overmax Multipic 4.2 LED projektor

  • Cikkszám: 276731
66 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
669 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Fényerő
4 500 ANSI lumen
Izzó élettartama
50 000 óra
Képarány
4:3, 16:9

A Multipic 4.2 kivetítővel úgy érezd magad, mint egy igazi moziban

Ha nem fogadja el a kompromisszumokat, és csak a professzionális megoldásokra hagyatkozik, ez a projektor megfelel az elvárásainak. Maximum 200” méretű Full HD képet biztosít. Használja otthon és a munkahelyén, a beépített hangszóró pedig minden további felszerelés nélkül teszi teljessé az audiovizuális élményt. Az Overmax Multipic 4.2-vel minden szűrés sikeres!

Részletes ismertető

Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat

A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a képet közvetlenül a telefonjáról vagy számítógépéről jelenítheti meg a nagy képernyőn. A Bluetooth funkció lehetővé teszi egér, billentyűzet vagy hangszóró csatlakoztatását a projektorhoz.

Innovatív hűtőrendszer

A por felhalmozódását megakadályozó ventilátor és szűrő rendkívül csendessé teszi a projektort.

Akár 200” Full HD felbontás

Ez egy lehetőség házi vetítés vagy szabadtéri mozi megszervezésére a legmagasabb szinten.

Tökéletesen beállított kép minden körülmények között

Mostantól nem kell minden alkalommal beállítani a projektort a tökéletes képméret beállításához. Az elektronikus zoom funkció segítségével könnyedén beállíthatja a vetítés méretét a képernyőhöz. Ez praktikus funkció, ha a projektortartót rögzített helyre szerelik fel. Válasszon 16:9 vagy 4:3 képarányt, állítsa be a fókuszt, korrigálja a szögeket (függőleges trapézkorrekció) az egyenletes és professzionális kép érdekében. Használja ki a 360°-os elforgatási funkciót a függőleges fényképek jobb kiemeléséhez a diavetítésben.

Tiszta színek évekig az Overmax Multipic 4.2-vel

A projektorban egy 4500 lumen fényerejű lámpára támaszkodtunk, hogy a szabadtéri vetítések kezdetével ne kelljen a teljes naplementére várni, hogy a teljes színekben gyönyörködhessen. A lámpa várható élettartama 50 000 óra, ami napi 8 órás használat esetén akár 17 évet is elér. Most már tudja, miért váltja fel a multimédiás projektor a hagyományos tévét sok otthonban. A porszűrővel ellátott hűtőrendszernek köszönhetően a projektor működése nem zavarja a vetítést.

Könnyű kezelhetőség érintőpanellel vagy távirányítóval

Az Overmax Multipic 4.2 házban egy intuitív panellel van felszerelve, melynek segítségével hatékonyan indíthat filmet vagy prezentációt. A mellékelt távirányító tökéletes lesz a távvezérléshez, a 2.4 és 5G Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat pedig lehetővé teszi, hogy közvetlenül okostelefonról vagy számítógépről játsszon le fájlokat. A készletben HDMI-kábelt kapsz, így nincs szükséged másra, hogy a nagy képernyőn élvezhesd a filmet, amint kicsomagolod és csatlakoztatod a projektort.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés