Sony
Farming Simulator 22 - PS4 játék
  • Cikkszám: 263584
Sony

Farming Simulator 22 - PS4 játék

  • Cikkszám: 263584
12 999 Ft / db
15 799 Ft / db helyett
-2 800 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
129 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Vállald a modern gazda szerepét! A mezőgazdaság, az állattenyésztés és az erdészet a mezőgazdasági tevékenységek széles választékát kínálják, miközben szembe kell néznie a négy évszak kihívásaival, különösen a tél beköszöntével. Építsd fel kreatívan saját gazdaságod, és terjeszd ki gazdálkodási tevékenységed termelési láncokkal – mezőgazdasági birodalmat alkotva! A farmodat akár barátaiddal is együtt vezetheted, így élvezhetitek a többplatformos játékot.

Részletes ismertető

Legyen szó buja szőlőültetvényről vagy olajfa-ültetvényről a Földközi-tenger déli részén, búzával, kukoricával, burgonyával és gyapottal teli hatalmas termőföldről az Egyesült Államok középnyugati részén, vagy nyüzsgő állatfarmról az európai alpesi régió dombos táján: Tovább Több mint 400 gép és szerszám több mint 100 valódi mezőgazdasági márkától, mint például a Case IH, a CLAAS, a Fendt, a John Deere, a Massey Ferguson, a New Holland, a Valtra és még sok más elérhető az Ön gazdaságában.

A Farming Simulator 22 új játékmeneti funkciók sokaságát kínálja, és minden eddiginél nagyobb tartalom- és játékosszabadságot kínál, beleértve az olyan új földmunkás funkciókat, mint a talajtakarás vagy a kőszedés, a továbbfejlesztett építési mód üvegházak és méhkasok hozzáadásával, valamint egy új karakterkészítő a játékhoz.

A fejlesztő GIANTS Software által hivatalosan tesztelt, ingyenes, közösség által létrehozott módosítások nagy választéka sokszorosára bővíti a gazdálkodási élményt. Emelkedjen fel a sikeres gazdálkodóvá válás kihívásaira, kezdjen el gazdálkodni!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés