Sony
EA Sports NHL 24 PS5 játék
  • Cikkszám: 290950
Sony

EA Sports NHL 24 PS5 játék

  • Cikkszám: 290950
26 889 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
268 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Élj át élethű akciókat a jégen, amikor nagy a nyomás, intenzív a meccs és húsba vágó az ütközés.

Érezheted a hoki intenzitását, amint az EA Sports NHL 24 közelebb visz az autentikus játékhoz a jégen, rengeteg új játékfunkcióval és továbbfejlesztett módokkal 

Az új Exhaust motor felidézi a legizgalmasabb meccsek hajszáját és kimerültségét, játékmódosító hatásokkal jutalmazva a hosszabb támadójátékot. A frissített Total Control trükkmozdulatok és a megújult Vision passzolásrendszer bővíti a pillanatról pillanatra változó taktikai lehetőségeket, és lehetővé teszi azok teljesen precíz kihasználását.

Részletes ismertető

Építsd fel NHL 24 Ultimate Team csapatodat, és idézd fel a klasszikus meccsek és a közelmúlt csúcspontjainak pillanatait a HUT Momentsben! Fedezd fel a kibővített World of Chelt, amely platformközi játékot, áttervezett EASHL-t és még sok mást kínál.

Fizikai alapú ütközés

Az átdolgozott fizika és animációk forradalmasítják a játékosok érintkezését, és olyan valósághű bodicsekeket tesznek lehetővé, mint még soha. Az új ragdoll- és animációalapú reakciók nagy pillanatokat teremtenek a játék bármely pontján.

A nagyobb ütközések több lefordulási lehetőséget rejtenek, de ha nem ütközöl, kikerülsz a helyzetből, így a játék jutalmazza, ha több kockázatot vállalsz, de pórul is járhatsz. És igen, azok számára, akik szeretnek durvulni, most betörheted az üveget, és belökheted az ellenfelet a padra.

Kapuskimerültségi rendszer

Az új kapuskimerülési rendszernek köszönhetően az ellenfél kapusa annál fáradtabb lesz, minél tovább tudod nyomás alatt tartani.

A fáradtság befolyásolja a hálóőr reakcióit a lövésekre, mivel idővel kimerül, és ezt a drámát több mint 75 új kapusanimáció segít életre kelteni.

Vision passzolásrendszer

A vezérlő előlapi gombjainak dinamikus hozzárendelése csapattársaidhoz, valamint a passzfogadók feletti új vizuális ikonok lehetővé teszik a közvetlenebb passzolást és hogy bárhol és bármikor passzolj a jégen.

Az egy érintéses passzolás segítségével gyorsan mozgathatod a korongot a jégen, és kihasználhatod a nagy lehetőségeket a passz gombot gyorsan megnyomva, miközben a korong épp mozgásban van. Mindez kreatívabb és hitelesebb passzokat tesz lehetővé.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés