Ezviz
Ezviz C6N Beltéri térfigyelő IP kamera, fehér
  • Cikkszám: 263905
Ezviz

Ezviz C6N Beltéri térfigyelő IP kamera, fehér

  • Cikkszám: 263905

12 199 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér
Egyéb jellemzők
Videotömörítés: H,264

Intelligens Wi-Fi Pan & Tilt kamera

Az EZVIZ C6N-je Smart IR funkcióval van felszerelve, amely fejlett infravörös (IR) világítást használ a további részletek gyenge megvilágításban történő rögzítéséhez. 360 fokos látómezőjével és intelligens nyomkövető funkciójával nem kell aggódnia egy dolog hiánya miatt.

Intelligens éjszakai látás intelligens IR-vel.

Az intelligens IR használatával az infravörös LED-ek intenzitása automatikusan beáll, hogy megakadályozza a túlzott expozíciót éjjellátó üzemmódban, így további részleteket kap az éjszaka rögzített tárgyról vagy személyről.

Nulla vakfolt.

Tartson füleket minden sarkon egyetlen C6N segítségével. A 360 fokos látómező biztosítja a teljes lefedettséget, így nem hagy ki semmit.

Intelligens követés.

Amikor egy mozgó tárgyat észlel, a C6N elég okos ahhoz, hogy automatikusan kövesse a mozgását, miközben valós időben riaszt egy képpel.

Kommunikáció bármikor.

Beszéljen szeretteivel, és tegye el a nemkívánatos idegeneket - mindezt a C6N kétirányú kommunikációs funkciójának használatával. Az EZVIZ alkalmazást mobileszközén egyszerűen és kényelmesen élvezheti a kommunikációt, bárhol is legyen.

Védi a magánéletét.

Szeretne egy kicsit több magánéletet? A mobileszközön található EZVIZ alkalmazás egyetlen koppintásával engedélyezheti a C6N alvó üzemmódját, így magánélethez juttathatja, amikor szüksége van rá.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés