Nedis
Nedis SmartLife WIFIDS20WT3 füstérzékelő, 3 darab
  • Cikkszám: 293622
Nedis

Nedis SmartLife WIFIDS20WT3 füstérzékelő, 3 darab

  • Cikkszám: 293622
21 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér

Ez az intelligens Nedis füstérzékelő folyamatos biztonságérzetet nyújt, még akkor is, ha Ön éppen nem tartózkodik otthon. Ha a készülék füstöt érzékel, értesítést küld az okostelefonjára, és egy hangos riasztás hallható. Egyszerűen csatlakoztassa a füstérzékelőt a Wi-Fi-hálózathoz, és az ingyenes Nedis SmartLife alkalmazáson keresztül értesítést kap. Az alkalmazásnak köszönhetően azonnal láthatja, hogy melyik helyiségben szólalt meg a csatlakoztatott intelligens füstérzékelő. Ez lehetővé teszi, hogy vészhelyzetben célirányosan cselekedjen.

A mindössze 76 x 76 x 28,5 mm-es kompakt méret lehetővé teszi, hogy a házon belül bárhol elhelyezhesse, és nem tolakodó, így beleolvad a berendezésbe.

Részletes ismertető

A Nedis SmartLife alkalmazással a füstérzékelőt más intelligens otthoni termékekhez is csatlakoztathatja, illetve azokkal kombinálhatja a még nagyobb biztonság érdekében. Füst érzékelésekor például gondoskodhat arról, hogy a lámpák bekapcsoljanak-e, illetve hogy a redőnyök felhúzódjanak-e, valamint számos további automatizálást is beállíthat, hogy otthona a lehető legbiztonságosabb legyen.

A füstérzékelő akkumulátorról működik, amely az akár 2 éves élettartamnak köszönhetően nagy fenntarthatósággal büszkélkedhet. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, értesítést kap okostelefonjára. Ez megakadályozza, hogy idegesítő sípoló hangok zavarják az éjszaka közepén.

A Nedis SmartLife ismertetése

Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például lámpák, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. A csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség. Keressen csupán egy intelligens lámpát vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés