Eta
Eta Mezo Smart 0034 90010 Konyhai robotgép
  • Cikkszám: 272424
Eta

Eta Mezo Smart 0034 90010 Konyhai robotgép

  • Cikkszám: 272424

52 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
600 W
Űrtartalom
4 000 ml
Fokozatok száma
6 db
Funkciók száma
3 db
Tartozékok
Nagy, 4 literes rozsdamentes acél tál; Habverőkar; Keverőszál; Dagasztókar
Keverőtál anyaga
Fém
Szín
Kék/Fehér

Az ETA003490010 Mezo Smart konyhai robot nagy erővel dolgozik, mely a különböző tészták készítésével, habveréssel és finom ételek keverésével segít. A robot összeszerelése és karbantartása nagyon könnyű feladat, amely csak pár percig tart. Praktikus és hatékony, ráadásul számos kiegészítővel is rendelkezik.

Ez a praktikus és hatékony segítő 600 W teljesítményfelvétellel és fordulat stabilizátorral rendelkezik, amely optimális teljesítményt biztosít a különböző hozzávalók feldolgozásánál. A Mezo Smart robot egyedülálló planetáris keverőrendszerrel rendelkezik, amely az edény tartalmának minőségibb és szisztematikusabb feldolgozását biztosítja.

ETA Mezo Smart Konyhai robotgép

Az Ön biztonsága számunkra nagyon fontos

Biztonsági hőbiztosítéka a robot túlterhelésénél szükséges motor védelmét biztosítja. Csúszásgátló lábak a Mezo Smart robot nagyobb stabilitását teszik lehetővé. A biztonsági rendszer dönthető karja a tartozékok könnyű cseréjét segítik, nyitott pozícióban történő nem kívánt elindítás elleni biztosítékkal felszerelt. Emelt pozícióban működő zár a készülék használatát könnyíti meg.

Multifunkciós segítő

A Mezo Smart konyhai robothoz 4 l kapacitású nagy rozsdamentes tál tartozik, amely akár 2 kg tészta feldolgozásához elegendő. Csomagolásában továbbá dagasztó horog, habverő és keverő lapát található. Működés közben lehet a fordulatszámot folyamatosan szabályozni az optimális feldolgozási intenzitás érdekében. A sebességváltó hosszú élettartamát minőségi fémes fogaskerekek biztosítják.

A robothoz tartozékok széles skálája vásárolható meg – csak az Ön kívánságán múlik mit választ még hozzá! Ezekhez a kiegészítőkhöz pl. húsdaráló, mák és gabona félék daráló, citrusprés, fagylalt készítő tartozék, reszelő tartozék és sok más fajta hasznos kiegészítő tartozik.

Az ETA ennek a terméknek motorra való 3 éves hosszabbított garanciát biztosít. A hosszabbított garanciát ITT lehet regisztrálni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés