Dreame
Dreame D10s Plus robotporszívó, fekete
 • Cikkszám: 286785
Dreame

Dreame D10s Plus robotporszívó, fekete

 • Cikkszám: 286785
188 999 Ft / db
209 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 889 Pont
db
-21 000 Ft kedvezmény
 • Gyári garancia: 24 hónap
 • Egységár: 188 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális működési idő (használattól függően)
280 perc
Nedves tisztítás
Igen
Szín
Fekete
Porkapacitás
400 ml
Porszívó típus
Robot porszívó
Porszívószűrő típus
EPA

A takarítás is szórakoztató lehet! A Dreame D10s Plus robotporszívó nemcsak a porszívózásban segít, hanem a padló felmosásában is, így időt takaríthat meg. Kiemelkedővé teszi az 5000 Pa-os szívóereje, amely lehetővé teszi, hogy alaposan megszabaduljon a különféle felületekről származó szennyeződésektől. Az LDS technológia felelős a helyiség pontos pásztázásáért, sőt, a tartós akkumulátor (5200 mAh) akár 280 perces működést tesz lehetővé egyetlen töltéssel. A készülék képes az elosztott víz szabályozására is, és minden műveletet egy alkalmazás és hangvezérlés könnyít meg.

Részletes ismertető

Átfogó tisztítás

A Dreame 10s Plus segít a szennyeződések elleni küzdelemben. 5000 Pa-os szívóteljesítményének köszönhetően garantálja, hogy otthona padlója mindig tiszta legyen. Sőt, egy gumikefével is fel van szerelve, amely hatékonyan szedi ki a szőnyegben megmaradó port, és precízen gyűjti össze a szennyeződéseket a kemény felületeken. Ezenkívül megakadályozza a haj összegabalyodását.

LDS navigáció

A Dreame robot nagy kényelmet biztosít a használat során, modern LDS navigációs rendszerrel van felszerelve. Feladata a pontos felmosás, szkennelés és útvonaltervezés. Ráadásul nem kell attól tartania, hogy munka közben megsérül, hiszen érzékeli és elkerüli az akadályokat.

Hosszú munkaidő és automatikus visszatérés a bázisra

A Dreame D10s Plus-t a nagy, 5200 mAh-s akkumulátora jellemzi. Így körülbelül 280 percig képes folyamatos működésre. Ezenkívül, ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, a robot automatikusan visszatér a töltőállomásra. Amikor feltöltődik, ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

Hatékony felmosás

A D10s Plus felmosó funkciót is kínál. A makacs szennyeződésektől való megszabadulást a készletben található felmosópárna könnyíti meg. Sőt, az elektronikusan vezérelt víztartály szabályozza a víz mennyiségét, így a felmosópárna mindig optimálisan nedves lesz, és nem kell aggódnia a foltok miatt. Ezen kívül többféle vízmennyiség közül választhat.

Ön igényeire szabva

A Dreamehome alkalmazás lehetővé teszi a robot működésének személyre szabását. Segítségével több emeletről térképet készíthet, tiltott zónákat állíthat be, kiválaszthatja a működési módot vagy takarítási ütemtervet készíthet. Most már a legfontosabb funkciók is kéznél vannak!

Hangvezérlés

A D10s Plust a felhasználói kényelem szem előtt tartásával hozták létre, így hangsegédekkel is működik. Mától nem kell felkelnie a kanapéról a takarítás megkezdéséhez – mindössze egy egyszerű hangutasításra van szükség.

Bázisállomás

A készletben található bázisállomás automatikusan megtisztítja robotporszívóját. Ami megkülönbözteti társaitól, az a 4 literes portartály, ami azt jelenti, hogy nem kell minden tisztítás után kiüríteni.

A csomag tartalma:

 • Bázisállomás
 • Robotporszívó
 • Oldalkefe x 1
 • Tápkábel x 1
 • Tisztító szerszám x 1
 • Tartalék porgyűjtő zsák x 1
 • Víztartály x 1
 • Felmosó párna x 1
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés