Dreame
Dreame D9 Max robotporszívó
 • Cikkszám: 288409
Dreame

Dreame D9 Max robotporszívó

 • Cikkszám: 288409
110 499 Ft / db
129 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 104 Pont
db
-19 500 Ft kedvezmény
 • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális működési idő (használattól függően)
150 perc
Egyéb jellemzők
Szívóteljesítmény 4000 Pa
Nedves tisztítás
Igen
Szín
Fekete
Porkapacitás
570 ml
Porszívó típus
Robot porszívó
Porszívószűrő típus
EPA
Szívás szabályozás
Igen

Tapasztalja meg, hogy a takarításnak egyáltalán nem kell kellemetlen feladatnak lennie. Az okos Dreame D9 Max robot gondoskodik erről! A készülék nemcsak felporszívózza a padlót, hanem fel is mossa. 4000 Pa-os szívóteljesítményével tűnik ki, és fejlett LiDAR navigációs rendszert használ, amelynek köszönhetően könnyedén mozoghat a szobákban. Működési ideje eléri a 150 percet, egy alkalmazás pedig számos érdekes funkcióhoz biztosít hozzáférést.

Részletes ismertető

Azonnal eltávolítja a szennyeződést

Hamarosan tisztán ragyoghat a padló otthonában. A robot akár 4000 Pa szívóteljesítményt is kínál, ami azt jelenti, hogy könnyedén megbirkózik a porral, morzsákkal, hajjal és még a korpával is. Hatékony működéséért kefe nélküli Nidec motor és speciálisan kialakított légcsatorna a felelős. 4 szívási szint közül is választhat, hogy a készülék működését optimálisan az Ön igényeihez igazítsa.

Egyidejű porszívózás és felmosás

Takarítson meg időt a Dreame segítségével. A D9 Max 570 milliliteres portartállyal van felszerelve, és 270 milliliteres víztartállyal is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a padló egyidejű porszívózását és felmosását. A nagyméretű mikroszálas felmosó hatékonyan távolítja el a rendkívül makacs szennyeződéseket is. 3 vízáramlási szint közül is választhat, így a robot munkavégzését a felület szennyezettségének megfelelően állíthatja be.

Továbbfejlesztett kefe

Mitől bírja még a D9 Max olyan jól a szennyeződésekkel? A robot egy továbbfejlesztett 16,8 cm-es V-alakú kefével van felszerelve, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el a port, morzsákat és egyebeket. Ezenkívül nem fog belegabalyodni a haj sem – a tisztítása nem fog problémát okozni Önnek. A D9 Max még a szőnyegeket és a padlóréseket is könnyedén felporszívózza!

Alaposan porszívózza a szőnyegeket

Van szőnyeg az otthonában? A Dreame D9 Max alaposan megtisztítja őket! A robot intelligensen érzékeli a felülettípusokat. Amikor a szőnyegen találja magát, automatikusan növeli a szívóerőt, hogy a lehető legpontosabban eltávolítsa a rostokban megbúvó morzsákat, port, szőrt vagy hajat. Sőt, könnyedén mozog a különböző típusú padlók között – a szőnyegtől a parkettán át a csempékig. Ne aggódjon amiatt, hogy valami blokkolja majd!

Megbízható navigációs rendszer

Ne pazarolja az idejét a robot szemmel tartásával. A D9 Max fejlett LiDAR lézeres navigációs technológiát használ a szobák 360°-os átvizsgálására, térképek készítésére és az optimális tisztítási útvonalak intelligens megtervezésére. Ezenkívül a beépített érzékelőknek köszönhetően elkerüli az eséseket és a bútorokkal való ütközést. Könnyedén legyőzi az akár 20 mm magas akadályokat is. Nem kell attól tartania, hogy valahol elakad, vagy leesik a lépcsőn!

Hosszú munkaidő

A D9 Max strapabíró, 5200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Teljesen feltöltve akár 150 percig is tud tisztítani – ez elég körülbelül 250 m2 összterületű padló tisztításához! Nem kell emlékeznie a készülék feltöltésére sem. Amikor az akkumulátor már majdnem lemerül, a robot magától visszatér az állomásra, és amikor feltöltődik, onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

Távirányító

Telepítsen egy alkalmazást, és még több lehetőséghez juthat. Most már távolról vezérelheti a robotot okostelefonjával, takarítási ütemtervet készíthet, módot válthat és virtuális falakat állíthat fel. Nem szeretné, hogy a D9 Max hozzáférjen a ház egy részéhez? Csak nyúljon a telefonjáért és állítson be egy tiltott zónát! A robot az Amazon Alexa asszisztenssel is kompatibilis, így hangutasításokkal irányíthatod.

A doboz tartalma:

 • Robotporszívó
 • Töltő állomás
 • Tápkábel
 • Oldalsó kefe
 • Tisztító kefe
 • Víztartály
 • Felmosó párna
 • Használati utasítás
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés