Eta
Eta Navaggio Robotporszívó, fekete (2228 90000)
  • Cikkszám: 272451
Eta

Eta Navaggio Robotporszívó, fekete (2228 90000)

  • Cikkszám: 272451

101 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális működési idő (használattól függően)
120 perc
Nedves tisztítás
Igen
Szín
Fekete
Porkapacitás
300 ml
Porszívó típus
Robot porszívó
Magasság
9,4 cm

Hatékony robotporszívó 2 az 1-ben felmosó funkcióval, digitális motorral, és lézeres navigációval. Több térkép tárolására lehetőség, akár 120 perces működés.

Eta Navaggio


Takarítson okosan

A nagy teljesítményű és intelligens ETA Navaggio 2 az 1-ben robotporszívó gondoskodik otthona tisztaságáról. Az ETA Navaggio nemcsak felporszívózza a padlót, hanem fel is törli azt. Az alkalmazást használva kényelmesen irányíthatja robotporszívóját, illetve egyéb funkciók és beállítások között is válogathat.

Az ETA Navaggio porszívó rendkívül nagy teljesítményét és extra hosszú élettartalmát egy digitális motor biztosítja. A 3200 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátornak köszönhetően a porszívó akár 120 percig is takarít! Ha ennyi idő alatt nem végez, mielőtt lemerülne az akkumulátor, a robotporszívó magától visszamegy a töltőállomásra, majd töltés után ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A töltés 3-4 órát vesz igénybe.

A nagy szívóteljesítményhez egy minőségi HEPA szűrő is társul, amely még a legkisebb por- és szennyeződésrészecskéket is megköti. Allergiásoknak és minden háziállattal rendelkező háztartásnak is ideális megoldás.

Az ETA Navaggio nem téved el otthonában

Az intelligens lézeres navigációnak köszönhetően az ETA Navaggio az egész helyiséget felporszívózza, így a takarítás gyorsabb és alaposabb, mint a korábbi navigációs típusoknál. Emlékszik otthona helyiségeire, így biztos lehet benne, hogy egyetlen helyet sem hagy ki.

A porszívó ANTI-COLLISION, ütközésgátló rendszerrel van felszerelve, amely figyeli az akadályokat és biztosítja a biztonságos mozgást a helyiségben. A SMART TECHNOLOGY intelligens érzékelői pedig megvédik a robotot a lépcsőn való leeséstől. Az ETA Navaggio alkalmazásban kedve szerint irányíthatja a robotporszívót és tiltott zónákat határozhat meg, amiket elkerül a gép.

Eta Navaggio

A kosznak esélye sincs

A robotporszívót nem ijesztik meg a takarítási kihívások. A lamellákból és sörtékből készült HIBRID KEFE minden típusú kemény padló tisztítására alkalmas, de akár a hosszú szálú, bolyhos (Shaggy) szőnyegekkel is megbirkózik 1 cm magasságig. Természetesen felmosáshoz is ideális. Hatékonyan és gyengéden ápolja a csempét, szőnyeget, parkettát és linóleumot.

Az OLDALKEFÉK pedig hatékonyan söprik le a falakról a szennyeződést és port. Az ETA Navaggio gondoskodik az igazán alapos tisztaságról.

Otthona teljes porszívózás után az ETA Navaggio akár fel is töröl. Az elektronikus felmosási funkciónak köszönhetően az alkalmazásban kiválaszthatja a tisztítás intenzitását. Egy 180 ml-es víztartállyal az ETA Navaggio megérdemelt fényt kölcsönöz padlójának.

Kompakt, 9,4 cm-es magasságának köszönhetően a robotporszívó a bútorok alatt is tud takarítani. A strapabíró hajtókerekeknek köszönhetően remekül legyőzi a padló egyenletlenségeit. 1,5 cm-es magasságig nem okoznak neki gondot a küszöbök, padlóváltó burkolatok és szőnyegek sem.

Többszintes feltértérképezés

Az ETA Navaggio lézeres navigációval ellátott robotporszívót tökéletesen kiismeri magát otthonában. A többszintes térképezés funkcióval akár 5 térképet is elment a memóriájába, így ideális megoldás többszintes házakhoz.

A porszívó hosszas kezdeti tisztítás nélkül is képes térképet készíteni otthonáról. Miután átvizsgálja otthona helyiségeit a térképeket el is tárolja a memóriájában, amelyeket a telefonos applikáción keresztül elérhet. Az alkalmazáson keresztül minden helyiségben tiltott zónákat hozhat létre, amelyeket a robot elkerül, illetve itt állíthat be különböző tisztítási módokat is.

Eta Navaggio

Okos alkalmazás az okos tisztításhoz

Emelje új szintre a takarítást, és használja ki az ETA Navaggio előnyeit! Az alkalmazásban akár 6 különböző funkció közül választhat. Az applikáció nélkül csak az automata takarítási mód érhető el, melyben a porszívó fokozatosan és szisztematikusan kitakarítja a teljes területet, majd magától visszamegy a töltőállomásra. Ha a porszívó lemerülne a takarítás befejezte előtt, akkor visszatér a töltőállomáshoz, és a töltés után ott folytatja, ahol abbahagyta.

Az okos applikációval nem csak mobiltelefonjával vezérelheti kényelmesen a porszívót, hanem több funkcióval is bővül így annak használata. Így a takarítás gyerekjáték lesz!

A már említett felmosó funkció is elérhető az alkalmazásban. Itt kiválaszthatja a felmosás intenzitását három különböző szint közül - alacsony, közepes és magas.

Az alkalmazáson keresztül elérhetővé válik a falak mentén végzett tisztító funkció, ahol a porszívó az oldalkefe segítségével összeszedi az elfelejtett porcsomókat, pókhálókat.

A kiömlött kávé esetén használja a lokális takarítás üzemmódot, ilyenkor az ETA Navaggio csak egy meghatározott helyet tisztít meg, például egy kiadós ebéd után az asztal alatti morzsákat.

Ha csak egy helyiséget szeretne kitakarítani, használja a helyiségtakarítás funkciót. Az alkalmazásban kiválaszt egy hálószobát vagy egy gyerekszobát, a többit pedig bízza a robotra. Biztos lehet benne, hogy csak ott fog takarítani, ahol szeretné.

Az alapos tisztítás biztosan jól jön egy nehéz nap után, ünneplés vagy vendégek érkezése előtt, ilyenkor használja a kétszeres takarítás üzemmódot. Ebben az üzemmódban az ETA Navaggio kétszer kitakarítja otthonát!

Kompatibilitás

  • Támogatja a 2,4 és 5 GHz-es Wi-Fi hálózatokat
  • Operációs rendszerek Android 4.4 és újabb, iOS 9.0 és újabb
  • Az ETA Navaggio alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play vagy az App Store áruházból

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés