Nedis
Nedis WIFIVCL001CBK Robotporszívó
  • Cikkszám: 266520
Nedis

Nedis WIFIVCL001CBK Robotporszívó

  • Cikkszám: 266520

109 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Működési idő
150 perc
Felület típus
keményfa, szőnyeg
Egyéb jellemzők
Lézeres navigáció, akár 15 mm magas akadályleküzdés
Nedves tisztítás
Igen
Szín
Fekete
Porkapacitás
600 ml
Porszívó típus
Robot porszívó
Porszívószűrő típus
HEPA
Magasság
9,6 cm
Szélesség
33 cm
Súly
2 700 g
150 perc
Működési idő
keményfa, szőnyeg
Felület típus
Lézeres navigáció, akár 15 mm magas akadályleküzdés
Egyéb jellemzők
Igen
Nedves tisztítás
Fekete
Szín
600 ml
Porkapacitás

Ez a 3 az 1-ben intelligens Wi-Fi robottisztító képes felsöpörni, felporszívózni és feltörölni otthonát, miközben Ön valami mást csinál, vagy akkor is, ha nincs otthon. Egyszerűen csatlakoztassa otthoni Wi-Fi hálózatához, és működtesse a Nedis SmartLife alkalmazással (iOS és Android), távirányítóval vagy magán a roboton található gombokkal. Támogatja a hangvezérlést is az Alexa és a Google Assistant segítségével.

Ez a robotporszívó láthatatlan és ártalmatlan lézer segítségével aktívan pásztázza a helyiséget a legpontosabb feltérképezés érdekében, és hatékonyan navigál a katonai minőségű giroszkóp segítségével a leghatékonyabb tisztítás érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtisztább eredményt érje el. Beállíthatja azt is, hogy megtisztítson egy adott helyiséget vagy területet a térképen, vagy virtuális falakat és korlátozott területeket rajzoljon, ahol egyáltalán nem fog takarítani. Ez különösen akkor lehet hasznos, ha kicsi vagy törékeny tárgyak vannak a padlón, laza kábelek vagy függönyök lógnak a padlón.

A szélén lévő két kefe a falak és más tárgyak mellett söpörve összegyűjti a port és a törmeléket, és mindent a központba irányít, ahol felszívja a 2000 Pa erős, kefe nélküli motornak köszönhetően. Az porszívó érzékeli, ha fal, akadály vagy leesésveszély (lépcsőház) van. Amikor elkészült, vagy amikor az akkumulátor lemerül, automatikusan visszamegy a töltőhöz, hogy feltöltse magát, így mindig készen áll a következő munkára. Több tisztítási móddal is rendelkezik: az Auto üzemmód általános tisztításhoz, Sarok mód a szélek tisztításához, és Spot mód speciális, kis területek tisztításához.

A robottisztító HEPA szűrővel rendelkezik, amely eltávolítja a levegőből a finom részecskéket, ami azt jelenti, hogy tisztább levegőt enged ki. A nagy teljesítményű Li-ion akkumulátorral a robotporszívó akár 150 percig megszakítás nélkül működik. A nagy, 600 ml-es portartálynak köszönhetően nem kell olyan gyakran ürítenie a tartályt, mint más porszívóknál.

Beállíthat egy napi vagy heti takarítási ütemtervet, vagy közvetlenül elküldheti otthona egy adott pontjára. Az egyszerű közvetlen vezérlés érdekében ehhez a porszívóhoz távirányító is tartozik. De a Nedis SmartLife alkalmazásban más okostermékekkel együtt beállíthatja az automatizálást is, így a porszívó automatikusan elkezdi a takarítást, miután elhagyta otthonát, vagy miután éjszaka lekapcsolta a villanyt.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés