- Űrtartalom: 6 L
- Zománcozott öntöttvas edény – magas minőség, tartós, kemény, nem változó anyag.
- A belső és külső zománcozott réteg dörzsöl- és ütésálló.
- Ellenállás magas hőmérsékleteknek 280 °C-ig.
- A tapadásmentes zománcfelülettel ellátott kiváló minőségű öntvény egyszerre biztosít az edénynek alacsony tapadást és nagyfokú mechanikai és kémiai ellenállóképességet.
- A bordázott vagy módosított alakú fenék belső rétege lehetővé teszi a kevés zsiradékkal történő főzést és gondoskodik róla, hogy az ételek ne tapadjanak le.
- A nagyméretű fogantyúk egyenletes súlyelosztást és biztonságos fogást tesznek lehetővé.
- Súlya ellenére a zománcozott öntöttvas edény a lehető legjobb hővezető és hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik. Könnyű karbantartás és tisztítás.
Lamart LT1062 Zománcozott öntöttvas edény
Lamart LT1062 Zománcozott öntöttvas edény
Házhozszállítással
Nem elérhető
Áruházi készletinformáció
Nem elérhető
Csomagponton átvehető
Nem elérhető
- Cikkszám: 207498
Lamart LT1062 Zománcozott öntöttvas edény Alaptulajdonságok
, ,
Űrtartalom: 6 L
Zománcozott öntöttvas edény – magas minőség, tartós, kemény, nem változó anyag.
A belső és külső zománcozott réteg dörzsöl- és ütésálló.
Ellenállás magas hőmérsékleteknek 280 °C-ig.
A tapadásmentes zománcfelülettel ellátott kiváló minőségű öntvény egyszerre biztosít az edénynek alacsony tapadást és nagyfokú mechanikai és kémiai ellenállóképességet.
A bordázott vagy módosított alakú fenék belső rétege lehetővé teszi a kevés zsiradékkal történő főzést és gondoskodik róla, hogy az ételek ne tapadjanak le.
A nagyméretű fogantyúk egyenletes súlyelosztást és biztonságos fogást tesznek lehetővé.
Zománcozott öntöttvas edény – magas minőség, tartós, kemény, nem változó anyag.
A belső és külső zománcozott réteg dörzsöl- és ütésálló.
Ellenállás magas hőmérsékleteknek 280 °C-ig.
A tapadásmentes zománcfelülettel ellátott kiváló minőségű öntvény egyszerre biztosít az edénynek alacsony tapadást és nagyfokú mechanikai és kémiai ellenállóképességet.
A bordázott vagy módosított alakú fenék belső rétege lehetővé teszi a kevés zsiradékkal történő főzést és gondoskodik róla, hogy az ételek ne tapadjanak le.
A nagyméretű fogantyúk egyenletes súlyelosztást és biztonságos fogást tesznek lehetővé.





