Wacom
Wacom CTL-6100K-B Intuos M Digitalizáló tábla
  • Cikkszám: 273714
Wacom

Wacom CTL-6100K-B Intuos M Digitalizáló tábla

  • Cikkszám: 273714

44 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 449 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Hosszúság
20 cm
Szélesség
26,4 cm
Vastagság
0,88 cm
Súly
410 g
Egyéb jellemzők
EMR technológiájú toll

A könnyen beállítható és használható Wacom Intuos-t azok számára tervezték, akik szívesen követik szenvedélyüket. Tökéletes bárki számára, aki először rajzol, fest vagy fotóz Mac vagy PC-jével, és három egyedi kreatív alkalmazással rendelkezik, amelyek segítenek az első lépésekben. A Wacom Intuos M minden eddiginél természetesebb kreatív irányítást kínál. A rendkívül érzékeny Wacom Pro Pen 2-vel kombinálva karcsú, új táblagépünk csodálatosan néz ki és működik. Szereted papíron elindítani a projektjeidet? A Paper Edition lehetővé teszi a papír vázlatok automatikus konvertálását digitális fájlokká, ahogy rajzol. Tökéletes a következő kreatív áttöréshez.

Ahol a varázslat megtörténik

Digitális rajzolás, festés vagy képszerkesztés? Bármit is szeretne alkotni, a Wacom Intuos mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy ez megvalósuljon. Könnyen beállítható és használható, és akár négy egyedi kreatív alkalmazást kínál ingyenesen letölthető.

Boris FX optika

A Boris FX Optics lencsefényeket, Hollywood-minőségű szűrőket, retusálást és még sok mást tartalmaz – mindent, amire szüksége van lenyűgöző fényképek készítéséhez a közösségi médiában és azon túl.

Chromebook

A Wacom Intuos Chromebookokkal is működik. Fedezze fel a kreatívkodás új módjait a letölthető szoftverrel és a természetes tapintású precíziós tollal

Nyomásérzékenység

Egyszerűen beállítható és természetes nyomásérzékenységnek köszönhetően semmi sem tartja vissza kreativitását. És hogy mindig a legtöbbet tudja kihozni minden projektből, letölthető kreatív és oktatási szoftver is rendelkezésre áll.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés