A jelen Promóció keretén belül Samsung Galaxy S23 készülék vásárlása esetén egy extra 40.000,- Ft (azaz Negyvenezer forint), Samsung Galaxy S23 Plus készülék vásárlása esetén egy extra 50.000 Ft (azaz Ötvenezer forint), Samsung Galaxy S23 Ultra készülék vásárlása esetén egy extra 60.000 Ft (azaz Hatvanezer forint) értékű készülékbeszámítási kedvezmény vehető igénybe.

1 (egy) darab Promócióban Résztvevő Termék mellé kizárólag 1 (egy) darab Készülékbeszámítási Kedvezmény vehető igénybe.

ReGalaxy Program: promóció időtartama alatt 2023. február 1. és március 31. között a Samsung felújítja régebbi Galaxy S10, S20, S21, S22 vagy Note20 készülékedet, Galaxy S23, S23+ vagy S23 Ultra okostelefon vásárlása esetén.

A tájékoztatás nem teljeskörű, valamint az ajánlat komplex, további információ: https://samsung-hu.foxway.tech/. A készülékbeszámítási promóció 2023.02.17. 00:00-tól 2023.03.31. 23:59-ig de legfeljebb a készlet erejéig, vagy visszavonásig kizárólag áruházi vásárlás vagy áruházi átvétellel leadott webáruházi rendelés esetén érvényes. A beszámítani kívánt telefon vagy tablet értéke ezeken felüli kedvezményként vonódik le a megvásárolni kívánt termék értékéből! A használt készülék beszámítása a vásárló részéről személyes jelenlétet igényel, ezért a készülékbeszámítási ajánlat weboldalunkon leadott megrendelések esetén házhozszállítással és csomagpontos átvétellel nem érhető el. Weboldali megrendelés esetén csak áruházi átvétellel érvényes. Áraink az áfát tartalmazzák. A promóció más, a termék vételárát csökkentő egyéb engedménnyel nem összevonható, az aktuális reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk.  A tájékoztatás nem teljeskörű.”

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés