Eta
Eta Molino 0928 90000 Só- és borsdaráló, fehér
  • Cikkszám: 272431
Eta

Eta Molino 0928 90000 Só- és borsdaráló, fehér

  • Cikkszám: 272431

6 599 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
LED fény
Áramellátás
Elemes
Szín
Fehér

Az Eta Molino egy kifinomultan elegáns elektromos só- és borsdaráló, fehér színben. Ez a pár fűszerdaráló tökéletes kiegészítése lehet konyhájának, étkezőasztalának. Az őrlési finomság állítható, így kedvére szabhatja, milyen durvaságú szemcsékre van éppen szüksége az étel elkészítéséhez.  

Az elegáns Eta Molino só- és borsőrlő fehér színével minden modern konyhába tökéletesen illeszkedik

Csak egy gombnyomás az étel ideális ízesítése. Az elektromos hajtásnak köszönhetően a fűszerőrlők használata nagyon praktikus és egyszerű. Könnyedén szabályozható az őrlés finomsága, így az őrlő ideális szószok és ételek fűszerezésére a főzőlapon, valamint a leves utólagos sózására közvetlenül a tányéron. Forgassa az óramutató járásával megegyező irányba a finomabb őrlés beállításához, az óramutató járásával ellentétes irányú őrlés durvább lesz.

A kerámia köszörűkövek egyenletes és gyors őrlést biztosítanak, emellett hosszú élettartammal rendelkeznek. Az Eta Molino fűszermalmok felülete kiváló minőségű műanyagból készült, így ellenáll az apróbb karcolásoknak, ütéseknek.

A daráló alatti világításnak köszönhetően jobban átlátja az őrölt fűszeradagot. A fűszerek hozzáadása ugyanolyan egyszerű, mint a használata. Csak távolítsa el a fedelet, és töltse fel a tálcát színültig.

Működésükhöz összesen 6 db AAA elem szükséges, amelyet a csomag nem tartalmaz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés