HP
HyperX QuadCast S USB Mikrofon (4P5P7AA)
  • Cikkszám: 267215
HP

HyperX QuadCast S USB Mikrofon (4P5P7AA)

  • Cikkszám: 267215

64 599 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete, RGB
Egyéb jellemzők
Csatlakozás: USB-C, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet

A HyperX QuadCast™ S egy USB kondenzátormikrofon, amely nagyszerűen szól és jól is néz ki. A rendkívül lenyűgöző RGB világítás és dinamikus effektusok stílust és hangulatot kölcsönöznek bármely adatfolyamnak vagy beállításnak, és testreszabható a HyperX NGENUITY szoftverrel. A QuadCast S egy mindent magában foglaló mikrofon, amely rezgéscsillapító tartóval rendelkezik, amely segít elhallgattatni a mindennapi élet zaját, és egy beépített popszűrővel tompítja a nem kívánt hangokat. Azonnal megtudhatja mikrofonja állapotát a LED-jelzővel, és egyszerűen érintse meg a némítást, hogy elkerülje a kellemetlen közvetítési bakikat. A négy választható poláris mintával ez a mikrofon szinte bármilyen felvételi helyzetre fel van készülve, és erősítésvezérlő tárcsával is rendelkezik a bemeneti érzékenység gyors szabályozásához. A mellékelt rögzítőadapter 3/8” és 5/8” menetméretekhez illeszkedik, és a legtöbb állvánnyal kompatibilis. A QuadCast S Discord és TeamSpeak™ tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztosíthatja, hogy mikrofonja hangosan és tisztán sugározzon minden követője és hallgatója számára, valamint valós időben figyelheti mikrofonját a mikrofon hátulján található kényelmes fejhallgató-csatlakozó segítségével. Több platformmal kompatibilis, így minőségi hangkimenetet biztosít, akár PC-hez, PS4™-hez vagy Mac®-hez csatlakozik.

Ragyogó RGB világítás dinamikus effektusokkal

Tegye egyedivé a lenyűgöző RGB-világítást és a dinamikus effektusokat, így szemet gyönyörködtető felvételt készíthet. Szabja személyre RGB megvilágítását és effektjeit a HyperX NGENUITY szoftverrel.

Érintés-némítás érzékelő LED állapotjelzővel

Használja a kényelmes érintéses némítás funkciót, hogy elkerülje a nem kívánt hangrögzítéseket a LED mikrofon állapotjelző segítségével. Ha a lámpa világít, a mikrofon aktív, ha a lámpa nem világít, a mikrofon el van némítva.

Négy választható poláris minta

Válasszon a négy poláris minta közül (sztereó, mindenirányú, kardioid, kétirányú), hogy optimalizálja a műsorszórási beállítást, és tartsa a fókuszt a kívánt hangokon.

Kényelmes erősítésszabályozás

Könnyen beállíthatja a mikrofon érzékenységét a QuadCast alján található tárcsa elforgatásával.

Mikrofon rögzítő adapter

A sokoldalú adapter 3/8 hüvelykes és 5/8 hüvelykes menetes berendezésekhez illeszkedik, így a legtöbb mikrofonállványra vagy karra szerelhető.

Beépített pop szűrő

A belső popszűrő segít kisimítani néhány olyan bosszantó, ütős zajt, amely időről időre rontja a beszéd minőségét.

Több platform, több kompatibilitás

Egy mikrofon a streameléshez PC-n, PS5™-en, PS4™-en és Mac®-en. Tiszta hangminőség kiváló hangzással a tiszta kommunikációért. A QuadCast S Discord és TeamSpeak™ tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis a legtöbb nagyobb műsorszoftverrel, mint például az OBS Studio és az XSplit.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés