HP
HyperX SoloCast USB Mikrofon (4P5P8AA)
  • Cikkszám: 267216
HP

HyperX SoloCast USB Mikrofon (4P5P8AA)

  • Cikkszám: 267216

19 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Egyéb jellemzők
USB-C csatlakozás

A kiváló hangminőségű USB-mikrofont kereső videószerkesztők, streamelők és játékosok számára a HyperX SoloCast kötelező darab. Plug N Play, ami egyszerűvé teszi a használatát, néhány rajongónk által kedvelt kényelmi szolgáltatással, például a koppintással elnémítható érzékelővel és a LED-es némításjelzővel. A sokoldalú mikrofon rugalmas, állítható állvánnyal rendelkezik, és kompatibilis a legtöbb karral, így akár az asztalon is ülhet, akár felszerelve is dolgozhat. A TeamSpeak™ és a Discord által tanúsított, OBS, XSplit, Streamlabs OBS és számos más programmal kompatibilis mikrofon rendkívül streamerbarát.

Plug N Play hangfelvétel

Minőségi hangfelvételeket készíthet ezzel az egyszerűen használható USB kondenzátor mikrofonnal. A kardioid poláris mintázat a közvetlenül a mikrofon előtti hangforrásokat részesíti előnyben.

Tap-to-Mute érzékelő LED állapotjelzővel

Egyszerűen érintse meg a mikrofon tetejét a némításhoz, és a LED-jelzőjén azonnal láthatja, hogy sugároz-e vagy sem.

Rugalmas, állítható állvány

A könnyen elhelyezhető állvány forgatható, így számos beállítást támogat. Akár a monitor alá is elhelyezheti, ha kevés a hely.

Állványhoz is alkalmas

A sokoldalú mikrofon 3/8 hüvelykes és 5/8 hüvelykes menetes berendezésekhez is illeszkedik, így kompatibilis a legtöbb mikrofonállvánnyal vagy karral.

Több eszköz és program támogatása

Kiváló hangzást élvezhet, akár PC-hez, PS5™-hez, PS4™-hez vagy Mac®-hez csatlakozik. A SoloCast Discord és TeamSpeak™ tanúsítvánnyal rendelkezik, és olyan fő streaming platformokon működik, mint a Streamlabs OBS, az OBS Studio és az XSplit.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés