Aqua Marina
Aqua Marina Coral Touring iSUP 350 cm (MH BT-22CTP)
  • Cikkszám: 272158
Aqua Marina

Aqua Marina Coral Touring iSUP 350 cm (MH BT-22CTP)

  • Cikkszám: 272158

179 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Rózsaszín
Hosszúság
350 cm
Szélesség
79 cm
Vastagság
15 cm
Súly
9 600 g
Maximális terhelhetőség
130 kg

Az Aqua Marina Coral Touring iSUP tökéletes választás akár kezdő, akár haladó SUP-osoknak egyaránt. Továbbfejlesztett formája által jobb siklást biztosít a vízen való evezéskor, ráadásul csúszásmentes anyaggal lett ellátva, így nagyobb stabilitást biztosít használójának. Az elején található 4D horgokon átfűzött rugalmas kötél által egyéb felszerelés is rögzíthető hozzá.

A 2022-es Aqua Marina Coral Touring iSUP olyan fejlettebb formával tervezték, hogy a túrázás minden szintjén megállja a helyét. Párhuzamos sínekkel és kiszélesített farokkal az új 2022-es Coral erős, mégis sportos, tiszta és egyenes nyomkövetést biztosít.

Felülmúlhatatlan merevség és stabilitás, az új kétkamrás kialakítás által. Gyors, könnyen evezhető és egyensúlyban tartható, még akkor is, ha kezdő SUP használó an rajta. Felülete csúszásmentes réteggel lett bevonva, hogy jobb tapadást biztosíthasson használójának. Továbbá 4D horog található a deszka elején, amelyeken a kifeszített rugalmas kötél segítségével rögzíthető extra rakomány is.

A Drop Stitch Light technológiából készült 2022-es Aqua Marina Coral Touring iSUP súlya mindössze 9,6 kg, miközben akár 130 kg-ot is képes megtartani. Mindemellett, egyszerűen felfújható a szivattyú segítségével.

Az újonnan tervezett hátizsák kényelmessé teszi a deszkát az utazáshoz és a szállításhoz, valamint hogy kényelmesen elcsomagolhassuk az összes szükséges felszerelést a következő úticélig.

Csomag tartalma: Pumpa, Javítókészlet, Evező, Zsák, Rögzítő heveder, Bokapánt, Uszony

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés