Aqua Marina
Aqua Marina Rapid iSUP, 289 cm (MH BT-22RP)
  • Cikkszám: 272159
Aqua Marina

Aqua Marina Rapid iSUP, 289 cm (MH BT-22RP)

  • Cikkszám: 272159

209 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Kék
Hosszúság
289 cm
Szélesség
33 cm
Vastagság
15 cm
Súly
10,2 g
Maximális terhelhetőség
130 kg

Az Aqua Marina Rapidot kimondottan a zavaros és nagy igénybevételű vadvízi evezésekhez tervezték, de kezdők számára nyugodt patakokon is alkalmas. Nagy térfogata, bordázott oldala, csúszásmentes EVA anyaga, és uszony technológiája mind a nagyobb stabilitást szolgálják, hogy a vizeken ne kelljen mással foglalkozni, csak az evezéssel.

Utazz az áramlatokon és hódítsd meg a folyókat az Aqua Marina RAPID segítségével. Semmi sem olyan, mint egy vad zuhatag evezése a Rapid deszkán.

A nagy térfogat, a kompakt vonalak és a tartósan rögzített vadvízi minibordák biztosítják a tökéletes teljesítményt a heves vízfolyásokban is.

Akár kezdők számára nyugodt patakokon, akár tapasztalt evezősök számára az nehéz vadvízben, a Rapid kiváló stabilitást kínál.

Csúszásmentes EVA lábalátét: Mély gyémántcsiszolású krokodilbőr textúrájú EVA lábpárna a tökéletes tapadásért és a csúszás esélyének csökkentéséért cipő viselése közben.

Boltíves él technológia: A megemelt hátsó él és a középső farok segítik az evezőt, hogy csak a folyón való evezésre kelljen összpontosítaniuk, ez által gyorsabb reakcióidőt érhetnek el.

Öt uszony rendszer: Finoman hangolt, nagy teljesítményű TPU uszonyrendszer a jobb stabilitás érdekében és sekély vizekhez.

A csomag tartalma: cipzáras hátizsák, LIQUID AIR V1 dupla működésű pumpa, becsúsztatható folyami uszony, 4 fix uszony, folyami bokapánt

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés