Aqua Marina
Aqua Marina Sports III Állítható Alumínium iSUP Evező (MH B0303012)
  • Cikkszám: 272155
Aqua Marina

Aqua Marina Sports III Állítható Alumínium iSUP Evező (MH B0303012)

  • Cikkszám: 272155

8 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Hosszúság
220 cm
Anyag
Alumínium
Súly
1 100 g

Az Aqua Marina Sports III SUP evező mindenki számára tökéletes választás lehet, hiszen állítható hossza miatt teljesen egyedi igényekhez szabható. Szára alumíniumból készült, fogása kellemes és rendkívül könnyű, így hosszas evezés alkalmával is kényelmes kézben tartani. Anyaga minőségi és időtálló, ez által hosszabb ideig élvezheti a SUP evezés által nyújtotta lehetőségeket.

Tedd még élvezetesebbé a SUP deszkázás izgalmait egy profi lapát segítségével. Az Aqua Marina Sport III evező szára alumíniumból készült és mindössze 1,2 mm vastagságú, így rendkívül könnyű kézbe venni. Ráadásul súlya mindössze 1,1 kg, amivel kényelmes használatot biztosít akár hosszú órákon keresztül. A szár végén elhelyezett T-fogantyú által használata egyszerre biztonságos és kényelmes.

A megerősített lapát résznek hála rendkívül tartós a kialakítása, ezáltal hosszú éveken keresztül garantált a minőség. Magas színvonalú részei nemcsak időtállóak, hanem a megnyerő külső mellett még olyan praktikus elemeket is tartalmaznak, mint az állítható hosszúságú szár (175-220 cm), amely gondoskodik arról, hogy mindenki igényeit maradéktalanul kielégítse.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés