COOLER MASTER
Cooler Master MasterBox MB520 ARGB számítógépház
  • Cikkszám: 268901
COOLER MASTER

Cooler Master MasterBox MB520 ARGB számítógépház

  • Cikkszám: 268901

41 229 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
412 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Sötét tükör elülső panel

Lágyítja a fényt a sötét tükör előlapon keresztül az ARGB ventilátorok élesebb kontrasztja érdekében.

Rácsos szellőzők

Az elülső panel mindkét oldalán nagy rácsos beömlőnyílások találhatók, amelyek jelentős légáramlást biztosítanak a rendszer számára.

ARGB világító rendszer

Három ARGB ventilátor van előre telepítve, amelyeket az alaplap szoftverén keresztül, vagy a mellékelt elosztóval és vezérlővel kezelhet, így átfogó ARGB világítási rendszert hozva létre.

Edzett üveg oldalpanel

A játékhardver, a hűtőkomponensek és az építő tiszta büszkesége látható panorámás látvánnyal a széltől szélig tartó edzett üveg oldallapon keresztül.

Sokoldalú hűtési opciók

Támogat akár hét 120 mm-es ventilátort, valamint egy-egy 360 mm-es radiátort elöl és felül, hogy a legszélsőségesebb rendszerek is hűvösek maradjanak.

ARGB vezérlő

A mini méretű ARGB vezérlő lehetővé teszi címezhető RGB eszközeinek, például ventilátorainak és LED-szalagjainak az áramellátását és vezérlését még ARGB-képes alaplap nélküli PC-rendszerekben is.

A vezérlő 14 megvilágítási beállítással rendelkezik, hogy teljes mértékben kihasználhassa a rendszer címezhető LED-jeit, és lehetővé teszi a teljes kikapcsolását is gomb hosszan történő lenyomásával.

Lehetőség van bármilyen külső 2 tűs gomb csatlakoztatására is a módok közötti váltáshoz anélkül, hogy ki kellene nyitnia a házat. A könnyű hazsnálat érdekében a Cooler Master lehetővé teszi RESET gomb opcionális csatlakoztatását a vezérlőhöz, és külső ARGB gomb használatát.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés