Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Deathmatch 7 RGB Számítógépház (8805RGB)
  • Cikkszám: 273207
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Deathmatch 7 RGB Számítógépház (8805RGB)

  • Cikkszám: 273207

27 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

A Deathmatch 7 ideális lesz a játékhoz. Tágas, ami az atx-től kezdve a mini-itx-es alaplapokig kompatibilis, és 370 mm-es grafikus kártya befogadására alkalmas, miközben optimalizált és színes szellőzést kínál a 3 darab elülső RGB ventilátornak köszönhetően. Merész formatervezése átlátszó edzett üvegfalakat és argb rendszert foglal magába, amely kompatibilis a legtöbb 3 tűs/5v argb csatlakozóval felszerelt alaplappal.

RGB 11 mód

A Deathmatch 7 a tökéletes társad lesz egy erőteljes gép összeállításában. LED rendszere 10 rgb módot kínál, köztük 7 statikus színt: fehér, piros, zöld, kék, sárga, türkiz, lila és 3 dinamikus rgb effektus: ciklus, légzés és vaku. Válaszd ki a stílusod!

Rengeteg férőhely

A ház több bővítőhelyet kínál akár 4 merevlemez telepítéséhez és a tárhely optimalizálásához. Igényeitől függően telepíthet akár 2 2,5"-os SSD-t és 2 3,5"-os HDD-t.

4 darab 120 mm-es RGB ventilátor

3 elöl és 1 hátul, így kiváló hőelvezetést biztosít, emellett egyedi háttérvilágítást is kínál. A tápegység külön rekeszben való elhelyezésének köszönhetően a légáramlást semmi nem akadályozza.

USB 3.0

Az adatátvitel megkönnyítése érdekében a ház 3 USB porttal is rendelkezik, köztük 1 USB 3.0 porttal, valamint HD audio csatlakozással. A ház könnyen összeszerelhető, kényelmes, és optimalizált rendszerrel rendelkezik a kábelek kezelésére.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés