Mars
Pedigree csirke&rizs kölyökkutyák számára száraztáp 15kg
  • Cikkszám: 276785
Mars

Pedigree csirke&rizs kölyökkutyák számára száraztáp 15kg

  • Cikkszám: 276785
17 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
174 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 1 167 Ft / kg
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Márka
Pedigree
Kiszerelés
15 kg
Életszakasz
Kölyök
Íz
Baromfi

A Pedigree-nél hiszünk abban, hogy a kutyák jót tesznek velünk. Csodálatos ártatlanságukkal minden nap előcsalogatják a bennünk rejlő jót. A Pedigree az ízletes és egészséges kutyaeledelek és jutalomfalatkák teljes kínálatát nyújtja, amely mindent megad a kutyáknak, biztosítva a kitörő életörömükhöz nélkülözhetetlen energiaellátást. Így a gazdik táplálékkal hálálhatják meg kutyájuk jóságát nap mint nap. A széles választékú, teljesértékű, ízletes és kiegyensúlyozott kutyaeledelekkel a Pedigree mindent megad, ami csak kell a kutyák boldogulásához. Ételeket, amelyek annyira ízletesek, hogy a kutyák alig győzik csóválni a farkukat és szemmel láthatóan gyarapodnak tőlük.

Részletes ismertető

A Pedigree Puppy teljes értékű és kiegyensúlyozott, ízletes és tápláló száraz kölyökkutya-eledel mindennapi fogyasztásra. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree száraz kölyökkutya-eledel rendelkezik minden alapvető tápanyaggal, amely támogatja az optimális életkezdést, fogvédelmet, könnyű emésztést, egészséges bőrt és szőrzetet, a természetes ellenállóképességet immunrendszert. Az optimális kálcium- és foszfortartalmának, valamint a különleges állagának köszönhetően, a Pedigree Vital Protection Puppy szárazeledel nagyszerűen támogatja az egészséges fog- és csontfejlődést. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot.

Fiatal állatok esetén a szárazeledelt ajánlott vízzel lágyítani. Számolja a jutalomfalatokból származó kalóriát. Az etetési mennyiségek csak iránymutatásként szolgálnak. A kölyökkutya életkorának, méretének és aktivitási szintjének megfelelően határozza meg az eledel mennyiségét. Az egész napos etetéshez ossza el adagokra. Kérjük, étrendváltáskor fokozatosan vezesse be az eledelt. Kínáljon hozzá friss vizet. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés